MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Kaya’dan Büyükşehir’e videolu eleştiri: Savaş alanı gibi!
Politika
2 Aralık 2022 Cuma 19:47

AK Partili Kaya’dan Büyükşehir’e videolu eleştiri: Savaş alanı gibi!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Karabağlar’da bulunan Selvili Meydanı’na giderek, sosyal medya hesabından video paylaştı. Meydanın bulunduğu yerde peyzaj çalışmalarının eksik kaldığını söyleyen Kaya, “Adeta savaştan çıkmış gibi bir hali var. Burası adeta bir hayalet meydana dönmüş” diyerek CHP’li yerel yönetimleri eleştirdi.

EGEDESONSÖZ – AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni ve Karabağlar Belediyesi’ni eleştirdi. 2020 yılında açılışının gerçekleştirildiği Karabağlar’da bulunan Selvili Meydanı’nda oturakların sökülmüş ve peyzaj düzenlenmesinin yapılmamış olması sebebiyle AK Partili Kaya, meydanda çektiği video ile eleştirilerde bulundu.

Kaya, videoyu “Burası, İzmir Karabağlar Selvili Mahallesi. CHP'li Soyer'in 2020'de, "İzmir'in iklim krizine dirençli, doğayla uyumlu ve sürdürülebilir şehircilik anlayışını temsil eden bir projesi" sözleriyle açılışını yaptığı meydandayız. İşte, CHP'nin şehircilik anlayışı! Yorum sizlerin” yorumuyla paylaştı.

‘HAYALET MEYDANA DÖNMÜŞ’
Kaya, meydanda çektiği videoda, meydanı ‘hayalet meydan’ olarak nitelendirirken, “savaştan çıkmış gibi bir hali var” dedi. Kaya’nın videoda yaptığı eleştiriler şu şekilde:

Burası Selvili Meydanı. 2019’da CHP’nin yapıp hizmete açtığı Selvili Meydanı’nın son hali. Adeta savaştan çıkmış gibi bir hali var. CHP’li yerel yönetimlerin beceriksizliğinin en büyük eserlerinden bir tanesi ile karşı karşıyayız. Buradaki hali hep beraber görüyoruz. Oturaklar daha üzerinden 3 sene geçmeden ne hale gelmiş? Burası adeta bir hayalet meydana dönmüş. Tek tük vatandaşlarımız geliyor ama oturma noktasındaki yerleri burada görüyoruz. Buralara yeşil alan düzenlemesi planlamışlar ama görüyoruz ne yeşil alan kalmış ne de toprak kalmış. İşte CHP bu! CHP’li beceriksizlik bu! CHP’nin 25 yıldır İzmir’e çektirdiği, sırtına yük olduğu tüm işler bu noktada. İş yapmıyorlar ama yaptıkları işler de daha 3 sene geçmeden ortadan kalkıyor.

Kaya'nın paylaştığı video şu şekilde:

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Otogar metro ne oldu?
 2 Aralık 2022 Cuma 20:12
Dış ticaret açığı neredeyse 100 milyar dolara yaklaşmış, beyefendi bank diyor. sanki kendileri çok iş yapıyor. 10 yıldır hızlı treni bitiremediniz. elle mi kazıyorsunuz?
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz