MENÜ
İzmir 10°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Kırkpınar’dan Soyer’e erken seçim yanıtı
Politika
22 Temmuz 2021 Perşembe 13:59

AK Partili Kırkpınar’dan Soyer’e erken seçim yanıtı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in erken seçim açıklamalarına ilişkin eleştiri yönelten AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in erken seçim açıklamalarına, İzmir’in trafik sorunu üzerinden yüklendi.

EGEDESONSÖZ- Millet İttifakı her geçen gün erken seçim çağrılarını yenilerken, Cumhur İttifakı da erken seçim gerektirecek bir durum olmadığını savunuyor.

Millet İttifakı cephesinden erken seçim değerlendirmesinde bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “Erken seçim için bütün koşulların olduğunu düşünüyorum. Vatandaş ekonomik, siyasi, sosyal çok büyük sıkıntı içinde. Dolayısıyla bir değişim ihtiyacı benim gördüğüm bir şey” ifadelerini kullanması üzerine Cumhur İttifakı’ndan yanıt gecikmedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, sosyal medya hesabı üzerinden Soyer’i eleştirerek, şu ifadeleri kullandı:

“Daha İzmir’in trafik sorununu çözemeyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, Türkiye’de erken seçim için her türlü ortamın oluştuğunu, CHP’nin iktidar olması gerektiğini vurgulamış. Biz diyoruz ki; milletimiz Türkiye’yi de İzmir gibi yöneteceğinizi iyi bildiği için boşuna hayal kurmayın.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Siz çözdünüz mü?
 22 Temmuz 2021 Perşembe 15:51
25 yıl yönettiğiniz İstanbul'un hali ortadayken, trafik üzerinden İzmir'i eleştirmek. İstanbul Belediyesi'nin dev bütçesi, bakanlıklar da elinizde olmasına rağmen günün her saati İstanbul kilit.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz