MENÜ
İzmir 21°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Saygılı Bayraklı’daki krizi eleştirdi: Maaş eksik algı tam!
Politika
22 Mayıs 2024 Çarşamba 14:20

AK Partili Saygılı Bayraklı’daki krizi eleştirdi: Maaş eksik algı tam!

Bayraklı Belediyesi’nde yaşanan ekonomik kriz sonrasında maaş ödeme konusunda yaşanan sorunların ardından memurlar ve işçiler iş bıraktı. Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, “Yatırımları eksik. Hizmetleri eksik. Hak, hukuk eksik. İşçiye, memura verdikleri maaş eksik. Algı belediyeciliği mi? İşte o konuda her şey tam” ifadelerini kullandı.

EGEDESONSÖZ – Yerel seçim sonrasında belediyelerde yaşanan ekonomik krizlerden biri de Bayraklı Belediyesi’nde yaşandı. Belediyede yaşanan maaş ödeme sorunları sonrasında memurlar ve işçiler iş bıraktı.

Yaşananların ardından AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Belediyede maaş ve yatırımların eksik olduğunu belirten Saygılı, belediyeyi ‘algı’ yönetmekle suçladı. Konunun yakından takipçisi olduklarını belirten Saygılı, şu açıklamalarda bulundu:

CHP’li belediyelerin maaşlar üzerinden yürüttüğü hak gasplarında yeni sahne: Bayraklı Belediyesi! İşçi ve memurların maaşları hiçbir açıklama yapılmaksızın %30 eksik yatırıldı. Yatırımları eksik. Hizmetleri eksik. Hak, hukuk eksik. İşçiye, memura verdikleri maaş eksik. Algı belediyeciliği mi? İşte o konuda her şey tam. Hakikatin algıyı nasıl yıktığını gösteren emekçi kardeşlerimizin yanındayız. Gelir kalemleri İzmir’in en fazla belediyelerinden biri olan Bayraklı Belediyesi’nin yetkilileri bir an önce bu utanç verici tabloyla ilgili açıklama yapmalı, hesap vermelidir. Konuyu yakından takip ediyoruz.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 
 23 Mayıs 2024 Perşembe 08:59
ya bu akepeden cacık olmaz cacık. millet size yerel seçimde tokadı patlattı. hala ortaya çıkıp birşey olmamış gibi konuşuyorsunuz. bir dahakine siyaseten silineceksiniz. abbas yolcu.
 MEGAKÖY
 22 Mayıs 2024 Çarşamba 16:20
AL SAN CHP İZMİR ÇÖP ÇUKUR ÇAMUR
 memur
 22 Mayıs 2024 Çarşamba 16:17
meclis üyesi ken belediyenin ne kadar borcu olduğunu biliyordunuz borcu çalışanlar mı yaptı ki işçi memurdan kesiyorsunuz
 fatma şen
 22 Mayıs 2024 Çarşamba 16:14
bir önceki dönemin borçlarını çaalışana maal ediyorlar para varken eksik maaş ödemek işlerine geliyor
 Selda
 22 Mayıs 2024 Çarşamba 15:14
Bende işten cikartildim bizim suçumuz ne ben çocuğumu okula gindermiyirum çalışıp evingecindiyor küçük oğlum liseye gidiyor okulu birakacam gidiyor benim çocuklarım dyvarlarimi kenirsin onlarinosikolojisi ne olacak
 İşçi
 22 Mayıs 2024 Çarşamba 14:46
Helal olsun Bilal bey’e yıllardır Chp ye veririm bir daha tövbe bu insanlar emeklerimizi gasp ediyorlar yıllarca meclis üyeliği yapmış irfan bu borcu bile bile gelmedin mi başta vaad verirken söyleseydin ya gelirsem maaşınızı ödeyemem diye ! İşte siz bu sunuz hiçbir zaman sözünüzün arkasında olmadınız kaç emekçinin çoluğunun çocuğunun hakkını gasp edip çok zor durumda bırakıyorsunuz insanlar kirasını çocuğuna yiyecek ekmek alamıyor çıkıp emekçinin karşısına bir açıklama zahmetinde bile bulunamıyorsunuz.
 Hakan
 22 Mayıs 2024 Çarşamba 14:40
Size göre her şey algı operasyonu zaten. Senin patron da aynı şeyi söylüyor sürekli. Yok Türkiye üzerinde oynanan oyunlar, yok algı operasyonları, yok bizi bölemeyeceksiniz. Kim sizi ne yapsın beee. Herkes biliyor sizin ne olduğunuzu artık
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz