MENÜ
İzmir 22°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Saygılı’dan 'haciz' salvosu: Bu ayıbın sahibi Cemil Tugay!
Politika
8 Mayıs 2024 Çarşamba 22:35

AK Partili Saygılı’dan 'haciz' salvosu: Bu ayıbın sahibi Cemil Tugay!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Karşıyaka Belediyesi’nde yaşanan haciz olayı ile ilgili ‘’CHP, ne yazık ki; ilçeleri yönetemeyenlerle İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni yönetme ısrarını sürdürdüğü için bu manzaraları daha çok göreceğiz. Karşıyaka Belediyesi’nde alacaklısını makam odasına hatta halkla ilişkiler birimindeki masa ve sandalyelerin başına dikecek kadar büyük bu ayıbın sahibi Cemil Tugay’dır" dedi.

EGEDESONSÖZ- Yerel seçim sonrasında ekonomik kriz ve işçi maaşlarında yaşanan sorunlarla gündeme gelen Karşıyaka Belediyesi’nde alacaklılar kapıya dayandı.

Eski dönemden kalan ödemeler konusunda sorun yaşayan Ankara merkezli Park Kent Şirketi makam odasını haczetmek istedi. Belediye Başkanı Behice Yıldız Ünsal İşçimenler ve yetkililerin müdahalesinin ardından haciz memurlarıyla gelen yüklenici işlemleri geçici süreli erteledi.

Konuya dair sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, şu ifadeleri kullandı:

‘’Tarih ve tekerrür! Ama talih ve kader değil. CHP, ne yazık ki; ilçeleri yönetemeyenlerle İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni yönetme ısrarını sürdürdüğü için bu manzaraları daha çok göreceğiz. Ardında makam odasına haciz getirdiği bir belediye bırakan Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın durumu aslında hiç de yabancı değil. Hatta, tarihin tekerrürü. Çünkü, geçtiğimiz 5 yıl boyunca da İzmir’i; daha önce başkanlık yaptığı Seferihisar’ı enkaza çeviren CHP’li Tunç Soyer yönetmişti. Bir belediyenin en temel işlerinden biri olan park bahçe, çocuk oyun alanı gibi kalemler için belediyeye haciz getirecek; Karşıyaka Belediyesi’nde alacaklısını makam odasına hatta halkla ilişkiler birimindeki masa ve sandalyelerin başına dikecek kadar büyük bu ayıbın sahibi Cemil Tugay’dır. Ve bu durumu İzmir kamuoyuna açıklamakla yükümlüdür.’’

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 MEHMET
 13 Mayıs 2024 Pazartesi 10:33
KOLTUK SEVDASI İSİMLİ YORUMCU BİLAL BEY İÇİN İSTİFADAN BAHSETMİŞ YARGISIZ İNFAZ DİYE BUNA DENİR AK PARTİNİN OY DÜŞÜŞÜ YALNIZ İZMİRDEMİ OLDU YILLARIN KALELERİ DÜŞTÜ MANİSA BALIKESİR KÜTAHYA C.H.P. 30 YILDIR GİREMEDİĞİ YERLERDE SEÇİM ALDI SAYIN KOLTUK SEVDASI İŞTE DURUM BÖYLE SAYGILAR
 HÜNMANİST
 9 Mayıs 2024 Perşembe 09:46
EMPATİ Mİ DESEM AYNAYA BAKINIZ MI DESEM !!!
 sezar
 9 Mayıs 2024 Perşembe 08:55
İnsan başkasını yargılamadan önce diğer kefeye de kendini koymalı??? BEN NE KADAR DOĞRUYUM DİYE.... (Babası bekçi olan biri 33 gunde 4 yıllık Hukuk fakultesi diploması alıyor ve 600 dairi sahibi) oluyorsa bunlari sizlere sormak lazim..
 
 9 Mayıs 2024 Perşembe 08:48
Siz bütçeden payı vermeyin sonra da suçlu Cemil bey. Hadi oradan... Ayrıca sadece 2 ilçesi aldınız hala konuşuyorsunuz ya çok gülüyoruz size :))
 
 9 Mayıs 2024 Perşembe 08:43
size göre yönetmek makam odalarına banyo, jakuzi yaptırmakla mı oluyor. 40.000 nüfuslu Bayındır belediyesine asılan afişe bir bakın (nasıl yönetilmemiş göreceksiniz)
 koltuk sevdası
 9 Mayıs 2024 Perşembe 00:03
konudan bağımsız, partisi 28 ilçeyi kaybetmiş, sadece bir ilçeyi o da CHP'nin hataları yüzünden kaybettiği tek bir ilçeyi kazanmış ama beyefendi başarısızlığı üstlenip, istifa etme gibi bir niyeti hiç yok. herhalde görevden alınmayı bekliyor.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz