MENÜ
İzmir 22°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Alanda dikkat çeken isim... Tugay'dan Karşıyaka'da gövde gösterisi!
Yerel Yönetimler
19 Aralık 2023 Salı 20:46

Alanda dikkat çeken isim... Tugay'dan Karşıyaka'da gövde gösterisi!

Karşıyaka Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Cemil Tugay, CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Açıklama yapan Tugay, "Ekibimiz hazır, projelerimiz hazır" dedi. Açıklamaya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve CHP Bergama Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Özuslu'nun da katılması dikkat çekti.

EGEDESONSÖZ - Karşıyaka Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Cemil Tugay Karşıyaka CHP İlçe Başkanlığı’na gitti.

Tugay’ın ziyareti sırasında Karşıyaka Çarşı boyunca destek seli yaşandı. Yaşanan yoğunluk sebebiyle buluşma ilçe başkanlığının binası önünde gerçekleştirildi.

ALANDA DİKKAT ÇEKEN İSİM
Ziyaret sırasında dikkat çeken bir isim Tugay’a eşlik etti. İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve CHP Bergama Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Özuslu, Tugay açıklama yaparken yanında bulundu.

Ziyareti sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Tugay, şunları söyledi:

İzmir’imize hak ettiği tüm güzellikleri getirmek için yola çıkıyoruz. İzmir'imizde toplumun tüm kesimlerini kucaklamak için yeni bir başlangıcın ilk adımını atıyoruz. Ekibimiz hazır, projelerimiz hazır. Kimseyi kimseden ayırmadan; yorulmadan bu şehir için, yurttaşlarımız için çalışmaya söz veriyoruz. Yaşasın Karşıyaka; Yaşasın İzmir; Yaşasın CHP; Yaşasın Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Yaşasın, Yücelsin ve Hak Ettiği Değeri Bulsun Büyük Türkiye Cumhuriyeti!

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Ayse
 21 Aralık 2023 Perşembe 12:46
Bazı ilçe başkanları değişim adı altında anlasmalari vardı önce kilictarogluna evet sonrada hayır diyen Manisalıolanda var birlikte karar verirler.cemil tugayda bu dortlunun yanında yer alır.kendi ambarında culsuz olan büyükşehirin olanaklarini da aynı karşıyaka gibi reçetesi i yazar.kesinlikle oy yok.genel merkez iyyi düşünsünler.
 Ayse
 20 Aralık 2023 Çarşamba 18:36
Karşıyaka bel.baskani rüya de ında mi görmüş.
 ünal
 20 Aralık 2023 Çarşamba 12:32
YAKIŞIR İZMİRE
 menemenli
 20 Aralık 2023 Çarşamba 11:49
KARŞIYAKADA NE YAPTIN Kİ SIRA BÜYÜKŞEHİRİ BATIRMAYA MI GELDİ? VALLAHİ SANA GEÇİT YOK ADAYIMIZ TUNÇ SOYER! ÖZUSLU SEN DE DÖNMEYE BAŞLAMIŞIN HELAL OLSUN BERGAMAYA ADAY OL DA Bİ FARK YE AKPDEN AKILLANIRSIN BELKİ
 GERÇEK CHP Lİ
 20 Aralık 2023 Çarşamba 10:04
CEMİL BEY YEREL MEDYAYA VERDİĞİ MÜLAKATTA ÖZGÜR ÖZEL DEN OLUR ALDIM ZAMANIM YOKTU ANKARADAN BAŞVURU YAPTIM VS DEDİ. BU AÇIKLAMA ÖZGÜR ÖZEL İ ZAN ALTINDA BIRAKIYOR, ÖZGÜR ÖZEL BİZ ANKET YAPIYORUZ, PARTİ TEŞKİLATI İLE GÖRÜŞÜYORUZ ONA GÖRE KARAR VERECEĞİZ DİYOR SONRA İCAZET VERİP AKP TEK ADAMLIĞINA SOYUNUYORSA İZMİR İÇİN ÖZGÜR ÇZEL BAŞLAMADAN BİTER. O ZAMAN ÖZGÜR ÖZEL SAMİMİ DEĞİLDİR, HERŞEY OYUNDUR LAFTIR. AYRICA ANKARA DAN ADAY OLDUM NE DEMEK, BU İZMİRE İZMİRLİYE SAYGISIZLIKTIR, CEKETİMİ KOYSAM KAZANIRIM MANTIĞIDIR, BU KİŞİ ADAY OLURSA ÇOK KİŞİ SANDIĞA DAHİ GİTMEZ, ÖZGÜR ÖZEL BU KİŞİYİ DİYET BORCU DİYE ADAY YAPARSA KENDİNİ BİTİRİR, KENDİ SİYASİ HAYATI DA SON BULUR HABERİ OLSUN, KİMSEYİ APTAL YERİNE KOYAMAZSINIZ.
 smrn35
 20 Aralık 2023 Çarşamba 09:05
İLÇE BELEDİYE YÖNETEMEYEN ADAMIN BÜYÜKŞEHİR İ NE HALE GETİRDİĞİNİ GÖRDÜK SIRA BUNDA MI? MUSTAFA HEMEN VEKİLLİĞİN PEŞİNE DÜŞMÜŞ ANLADI BERGAMADA SEÇİLEMEYECEĞİNİ
 tünay
 20 Aralık 2023 Çarşamba 08:30
sadece belediye personelinin katıldığı bir etkinlik olmuş. onların katılması da gayet normal. çünkü birçoğu rüyasında göremeyeceği makamlara geldiler. zaten sonuç ortada. bu ekiple batık bir belediye devredecekler. gelen başkan adına üzülüyorum. geldiğinde fazladan alınmış ve liyakatsiz yüzlerce personel, piyasa borçları, kredi borçları, çözülmeyen sorunlar bulacak. allah şimdiden kolaylık versin
 çarşı
 19 Aralık 2023 Salı 23:52
Kalabalık toplayarak insanların çok memnun olduğu izlenimi vermeye çalışmış ama gerçek çok farklı. Yerel bir kanal tarafından 2 ay önce yapılan ankette başarı oranı yüzde 13 çıkmıştı. Bana göre de sokakta karşılığı yok, insanlar geneli memnun değil. Gerçek bir anket yapılırsa hiç şansı yok, ama belediye bağlantılı birine çakma ankey yapılırsa o ayrı. Özgür özel burada sınav verecek, ya doğru adayları seçecek yada sandıpa gömülecek.
 Büşbüş
 19 Aralık 2023 Salı 22:38
Fotoğraflara baktım yüzde doksan belediye çalışanı halktan kimse yok onlarda ya koltuk peşinde yada mecburen gelmiş korkudan Karşıyaka Belediyesini batırdın yetmedi birde Büyükşehir’i bitir yazık güzelim İzmire zaten Karşıyakamız 5 yıl kaybetti Kent aş maaş almadı daha ay bitti memurlar sosyal denge alamadı aylardır piyasaya olan borçları söylemiyorum bile ama kadroları keyfine göre verdin yalakalarına yazıklar olsun bu parti kimlere kaldı
 ksk li
 19 Aralık 2023 Salı 22:09
Karşıyakayı yönettin izmir kaldı, aday olursa oyum ümit özlale ye, sadece özgür özel ci diye aday yapılırsa özgür özel itibarını yerle bir eder, doktorluğa dönsün herkes bildiği işi yapsın beceremedi, sadece konuştu siyaset yaptı, başarısız oldu. Güle güle
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz