MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Aralarında il başkanı da var… DSP’deki istifacılar CHP’ye geçti!
Politika
13 Mayıs 2022 Cuma 14:41

Aralarında il başkanı da var… DSP’deki istifacılar CHP’ye geçti!

DSP’de bir dönem İl Başkanı olarak görev yapan Ramazan Solmaz ile birlikte Nisan ayında DSP’den istifa eden beş ilçe başkanı, yarın CHP’de düzenlenecek törenle rozet takacak

EGEDESONSÖZ – Demokratik Sol Parti İzmir Örgütü’nde İl Başkanı Ramazan Solmaz’ın görevden ayrılmasının ardından başlayan sancılı süreçte beş ilçe başkanı istifa etmişti. Konak İlçe Başkanı Neslihan Göksel, Bornova İlçe Başkanı Ahmet Coşkun, Kemalpaşa İlçe Başkanı Mehmet Özer, Menderes İlçe Başkanı İbrahim Ünlübaş ve Buca İlçe Başkanı Mehmet Toprak’ın, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte görevi bırakmışlardı. Ramazan Solmaz dahil olmak üzere DSP’den ayrılan beş ilçe başkanı, yarın CHP saflarına katılıyor.

CHP İL BAŞKANLIĞI DUYURDU
CHP İl Başkanlığı, yarın, Demokratik Sol Parti’nin Önceki dönem İl Başkanı Ramazan Solmaz’la birlikte DSP’den istifa eden Konak, Buca, Bornova, Kemalpaşa ve Menderes ilçe başkanlarının, saat 11.00’de düzenlenecek törenle Cumhuriyet Halk Partisi’ne katılacaklarını duyurdu. Törende basın açıklamasının yapılacağı da öğrenildi.

GÖKSEL, İSTİFA EDENLER ADINA KONUŞMUŞTU
Konak Başkanı Neslihan Göksel, istifacı tüm arkadaşları adına yaptığı açıklamada, “Tek isteğimiz, İl kongresinin bir an önce yapılmasıydı. Ramazan Solmaz, 2019’da kongreyle başkan oldu. O ayrıldıktan sonra iki başkan geldi, ikisi de o yönetimin içinden… Yedeğiyle olmadı, şimdi yedeğin de yedeğiyle, Sedat Anavatan ile İl başkanlığı yürütülüyor. Bunu doğru bulmuyoruz” açıklamasında bulunmuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 T.C. Vatandaşı
 13 Mayıs 2022 Cuma 14:52
Seçim zamanı yaklaşınca, bu havaları koklamakta uzman olanlar için çok ama çok önemli bir dönem başlar. NOKTA
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz