MENÜ
İzmir 22°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden Aydın genelinde 21 noktada birden yol yapım çalışması
Yerel Yönetimler
17 Ocak 2024 Çarşamba 18:12

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden Aydın genelinde 21 noktada birden yol yapım çalışması

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Aydın genelinde yedi farklı noktada sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler ayrıca 14 mahallede de parke çalışması gerçekleştiriyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın’da şimdiye kadar toplam 4 bin 430 kilometre yol çalışması yapıldığını hatırlattı. Çerçioğlu, Aydınlıların daha konforlu yollarda yolculuk yapabilmeleri için gece-gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.

Yol yapım ekipleri Kuyucak’ın Yeni Mahalle Arif İzgi Caddesi’nde; ?Nazilli’nin Çapahasan Mahallesi 5 Eylül Caddesi ile Yıldıztepe Mahallesi Şehit Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi’nde; ?Efeler’in Çeştepe Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde, ?Ata Mahallesi Aksaray Caddesi’nde, Efeler Mahallesi Efeler Bulvarı’nda ve ?Söke’nin Yenikent Mahallesi Leyla Eriş Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Ekipler ayrıca Buharkent merkezinde; ?Nazilli’nin Pirlibey, İsabeyli ve Cumhuriyet mahallelerinde; ?Karacasu’nun Çamköy Mahallesi’nde; ?Çine’nin Cumhuriyet Mahallesi’nde; ?Germencik’in Mursallı, Ortaklar, Turanlar mahallelerinde; ?Söke’nin Savuca, Yenidoğan, Güllübahçe, Tuzburgazı mahallelerinde ve ?Kuyucak’ın Sarıcaova Mahallesi’nde de parke yol yapım çalışması gerçekleştiriyor.

Diğer taraftan Aydın genelinde birçok noktada da bağ-bahçe yollarının yapımına da devam ediliyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Hangisi öncelikli
 17 Ocak 2024 Çarşamba 20:22
Bende İzmir’de , CHP ‘li İzmir BB’si öğrencilerin barınma sorunlarını çözmek için yurt yapsın diyorum , trol oluyoruz . Neymiş yurt yapmak belediyenin görevi değilmiş . Bende diyorum ki stad yapmak belediyenin görevi değil ama stad yapıyorlar . Bornova , Tire stadları . Yine de trolsun .
 Can
 17 Ocak 2024 Çarşamba 18:32
Seçim zamanı sağcısı solcusu aynı asvalt ve kaldırım yapıyor. O paralara Yurt yapin öğrencilere.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz