MENÜ
İzmir
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bakan Soylu: Bu bir FETÖ taktiğidir
Politika
13 Ekim 2021 Çarşamba 11:16

Bakan Soylu: Bu bir FETÖ taktiğidir

Siyasi cinayetler iddiasıyla ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, iddialarla ilgili olarak "İçişleri Bakanıyım sordum; böyle bir siyasi cinayet istihbaratı var mı, yok. Bu bir FETÖ taktiğidir" dedi.

Başsavcılık, bazı siyasi parti yöneticilerinin "siyasi cinayetler işlenebileceği yönünde duyumlar alındığına" dair açıklamalarının basına yansıması üzerine varsa suç ve delillerin tespiti bakımından inceleme ve araştırma yapılmasına karar verdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, iddialarla ilgili olarak "İçişleri Bakanıyım sordum; böyle bir siyasi cinayet istihbaratı var mı, yok. Bu bir FETÖ taktiğidir" dedi. 

Bakan Soylu, tartışmalarla ilgili şunları söyledi:

''Devlet ciddi insanların iştigal ettiği bir alandır. Bu ülke size ana muhalefet liderliği vermiş. Bu insanlara acıyorum. Aynı işler daha önce ben dinleniyorum diye gündem olmuştu. Hani dinleniyordun, devleti töhmet altında bırakıyorsun. Lafı sadece ortaya bırakıp akılları bulandırmaya çalışıyorsun. Faili cinayetler defterinin kapatıldığı bir dönemdeyiz. FETÖ taktiklerinde vazgeçmeli ve hayır bizde belge yok şunun bunun sözlerini aktardım demek son derece yanlış bir davranıştır. Siyasi hırsınızla bu ülkeye yazık etmeyin.''

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Skandal!
 13 Ekim 2021 Çarşamba 11:42
Arınç olayı gibi mi?
 
 13 Ekim 2021 Çarşamba 11:41
Taktik? Siz demek ki birileri ölünce hareket edeceksiniz... Şaka gibisin Sülü
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz