MENÜ
İzmir 22°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Soyer ‘değişime az kaldı’ dedi: İktidarın belediye başkanı olmak çok farklı!
Yerel Yönetimler
15 Nisan 2023 Cumartesi 12:38

Başkan Soyer ‘değişime az kaldı’ dedi: İktidarın belediye başkanı olmak çok farklı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ile genel seçim çalışmaları kapsamında Foça'daki CHP Seçim Ofisi’nin açılışına katıldı. Başkan Soyer, “Bambaşka bir hikaye yazmanın zamanı geldi. Hep birlikte Türkiye’yi değiştireceğiz” dedi.

CHP İzmir İl Başkanlığı, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve genel seçim çalışmaları kapsamında Foça'da seçim ofisi açılışı yaptı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Millet İttifakı'nın milletvekili adayları, ilçe belediye başkanları, ittifak partilerinin ilçe başkanları, muhtarlar ve vatandaşların katıldığı açılışta milletvekili adaylarının tanıtımı da yapıldı.

BAMBAŞKA BİR HİKÂYE YAZMANIN ZAMANI GELDİ
Toplumların doğa gibi enerji biriktirdiğini ve bir gün o enerjinin ortaya çıkacağı anı beklediğini söyleyen Başkan Tunç Soyer, “21 yıldır bir enerji birikti. Ekonomik, siyasi krizler hepsini yaşadık. Türkiye yeni bir sabaha uyanmanın heyecanını yaşıyor. Muhalefette belediye başkanlığı yapmak çok zor, iktidarın belediye başkanı olmak çok farklı. O gün yaklaşıyor. Bu kadim kültürün güzel insanları bu yoksulluğu, yaşam kalitesini hak etmiyor. Bambaşka bir hikaye yazmanın zamanı geldi. Hep birlikte yüzümüz gülecek. Göreceksiniz, dünyanın merkezi Anadolu’dan dünyaya iyilik, barış, huzur sunacağız. Hep birlikte Türkiye’yi değiştireceğiz” dedi.

SIRT SIRTA VERİP BU ÜLKEYİ AVRUPA’YLA YARIŞIR HALE GETİRECEĞİZ
Foçalılarla dertleşmeye, konuşmaya geldiklerini söyleyen CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, “Memleketin sorunlarını tek tek anlatmaya geldik. Millet İttifakı’nın çözüm önerilerini anlatmaya geldik. Gençler işsizlikle boğuşuyor. Sırt sırta verip bu ülkeyi Avrupa’yla yarışır hale getireceğiz. Ülkeyi kalkındıracağız” diye konuştu.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz de “Cumhuriyet kazanacak. Nefes alacağımız, gençlerin ülkeyi terk etmediği özgür bir ülkede yaşayacağız” diye konuştu.

EMİNİZ, KAZANACAĞIZ
Foça İlçe Başkanı Ayla Yılmaz ise “Eminiz. Kazanacağız. Verdiğimiz sözlerin, vaatlerin boş olmadığını göstereceğiz. 21 yıldır sürdürülen iktidarın vaatleri gibi boş olmadığını göstereceğiz. Hepimize çok teşekkürler. Bundan sonraki seçim ofisi Bağarası’nda olacak” dedi. Başkan Tunç Soyer ve beraberindeki heyet Foça'da esnafı da ziyaret etti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Cemil
 16 Nisan 2023 Pazar 00:27
İnşallah az kaldı ızmir sizden sizin gibi izmir düşmanı olanlardan kurtulacak tam Bi işe yaramaz bide vidi vidi yapan gereksiz başkan lardan bıktık
 Önder
 15 Nisan 2023 Cumartesi 23:52
Ne kadar HDP li varsa soktunuz Belediyeye İŞ YAPAN YOk Bunun hesabı sandıkta başkan verilir.
 Atatürkcü...
 15 Nisan 2023 Cumartesi 20:52
seçimden sonra kemal gidecek yeni gelen Atatürkcü baskan da sizleri burada barındırmıyacak...
 İZMİRLİ
 15 Nisan 2023 Cumartesi 20:40
2024 te olmasa bile 2029 da İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI AKP Lİ olacak...ama bir gerçek sanırım 2024 te siz olmayacaksınız...
 Bucalı
 15 Nisan 2023 Cumartesi 20:10
Oynamasını bilmeyen gelin yerim dar dermiş,caw bella ile bu dönem bitecektir,bakalım ne olur bazıları cumhurbaşkanı yardımcısı olacak Izmır'den ne çıkacak göreceğiz...
 Partili
 15 Nisan 2023 Cumartesi 19:24
Yanarım yanarım bu parti için bir tuğla dahi koymayan emek harcamayan, insanlara hep tepeden bakan rıfat ile deniz MV olacak ya ona yanarım.. İnşallah olamazlar, Bunlara oy YOK !
 İzmirli Vatandaş
 15 Nisan 2023 Cumartesi 19:21
Kaybedeksiniz.. Ve hüsrana uğrayacaksınız.. Gazi Mustafa Kemal ile sorunu olanlara, Kemalizm faşizm'dir diyen liste başı ithal adaylara, hdp ile gizliden ittifak yapanlara asla İzmirliler bırakın oy vermeyi, günahını bile vermezler! Bu demokrasi'nin, özgürlüklerin şehri İzmir'i çantada keklik gören genel merkezi bu seçimlerde demokratik bir şekilde sandıkta tokat atıp kendine getirmek İzmir'i seven her vatandaşa artık görev ve farz oldu bizlere.. Yok öyle asansörcü tuncay a, Kemalizm ile sorunu olanlara bu güzel şehri dizayn ettirmeyeceğiz.. Oylar İzmir'de Memleket Partisine, Oylar Muharrem İnce'ye...
 bekir
 15 Nisan 2023 Cumartesi 15:48
yani yeme bizi aziz baskan da muhalefetken partisi iş yaptı aranızda dağlar kadar fark var bırak bu ayakları
 Belediyeizmir
 15 Nisan 2023 Cumartesi 15:12
Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Baskanliginda neler oluyuyor başkanım? Bilginiz varmı? 1 yıldır suren personel sirkülasyonu çalısanları bezdirdi. Her cuma sıra kimde/kimlerde diye huzursuzluk yasanmakta.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz