MENÜ
İzmir 16°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Soyer’den KOSBİ’ye destek ziyareti
İş Dünyası
24 Ekim 2021 Pazar 10:38

Başkan Soyer’den KOSBİ’ye destek ziyareti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi’ni (KOSBİ) ziyaret ederek incelemelerde bulundu. KOSBİ’nin İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden beklenti ve taleplerini dinleyen Soyer, KOSBİ’ye her konuda İzmir Büyükşehir Belediyesi imkanları dahilinde destek vereceklerini ifade etti.

KOSBİ’nin hazırladığı bilgilendirme ve beklentiler sunumunu izleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, KOSBİ’nin İzmir’in en önemli OSB’lerinin başında geldiğini belirterek, “İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak KOSBİ yönetimi ile sıkı bir ilişki içindeyiz. İzmir Büyükşehir Belediyesi KOSBİ’nin her zaman yanındadır, olmaya da devam edecektir” dedi.

KOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Porsuk ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i ağırlamaktan son derece mutlu olduklarını söyleyerek kendisinin gösterdiği ilgiden ve vereceği destekten dolayı teşekkürlerini iletti.

Ulucak Höyüğü’nün üstü kapatılacak
Ulucak Höyüğü’nün üstünün kapatılması, KOSBİ içinde ve sınırında bulunan derelerin temizliği ve ıslahı, itfaiye binasının kurulması konularında İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden destek beklediklerini ifade eden KOSBİ Başkanı Porsuk, “Başkan Soyer taleplerimizi ilgiyle dinledi ve elinden gelen desteği vereceğini ifade etti. KOSBİ’ye yapılan her yatırım ve verilen destek iş dünyasına verilmiş bir destektir. Bu anlamda Tunç Soyer’e Kemalpaşa ve İzmir iş dünyası olarak teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve beraberindeki heyet sunum sonrasında KOSBİ Arıtma Tesisi’ni, itfaiye binasının yapılacağı alanı, KOSBİ Zülfü Mevlüt Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ve Ulucak Höyüğü’nü gezerek incelemelerde bulundu. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz