MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Soyer duyurdu… ‘Bereket Hareketi’ başlıyor!
Yerel Yönetimler
4 Aralık 2022 Pazar 10:01

Başkan Soyer duyurdu… ‘Bereket Hareketi’ başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı videoda, Büyükşehir Belediyesi olarak yeni bir dayanışma projesi başlattıklarını duyurdu. ‘Bereket Hareketi’ isimli yeni dayanışma projesinde, her bir yapılan yardım kadar Büyükşehir Belediyesi de aynı miktarda katkıda bulunacak.

EGEDESONSÖZ – İzmir Büyükşehir Belediyesi, vatandaşla dayanışma kapsamında yeni bir proje başlatıyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yeni projeyi sosyal medya hesabından paylaştığı video ile duyurdu. Başkan Soyer, makam odasında çektiği videoda ‘Bereket Hareketi’ isimli projeden bahsetti.

Başkan Soyer, ihtiyaç sahipleri ve öğrenciler için; hijyen paketi desteği, bot ve mont desteği, kırtasiye desteği, yakacak desteği, eğitim desteği, gıda desteği olacak projede, bu dayanışmaya katılan her bir vatandaş için Büyükşehir Belediyesi olarak aynı miktarda katkı sunulacağını söyledi. Dünyanın her yerinden katılıma açık kampanyaya yurttaşlar da www.bizizmir.com ve berekethareketi.izmir.bel.tr üzerinden destek olabilecek.

Destek Ver ve Destek Al
Bereket Hareketi kampanyası “Destek Ver” ve “Destek Al” olarak iki modülde planlandı. “Destek Al” bölümünde ihtiyaç sahibi aileler için “temel ihtiyaç desteği” ile üniversite öğrencileri için “maddi destek”, “sıcak yuva desteği” ve “yurt başvurusu” sekmeleri bulunuyor.
“Destek Ver” sekmesinde ise yemek, gıda kolisi, temizlik paketi, ilköğretim ihtiyaç desteği ve öğrencilere destek seçenekleri yer alıyor. Üniversite öğrencilerine destek olmak isteyenler “Maddi destek olmak istiyorum” ve “Evimde yer vermek istiyorum” seçeneklerinden birini ya da her ikisini de seçebiliyor.

Başkan Soyer, ‘Bereket Hareketi’ni şu sözlerle duyurdu:
Kıymetli hemşehrilerim, özellikle son yıllarda ülkece zor günler, haftalar ve aylar geçirdik. İnsanımız yoksullaştı. Hak ettiği sosyo ekonomik şartlardan gittikçe uzaklaştı. Geldiğimiz noktada, yaşam kalitesindeki düşüş, gelir dağılımındaki adaletsizlik, aldı başını gitti. Şimdi İzmir’de bereketi paylaşarak çoğalttığımız, büyük bir hareket başlatmak istiyoruz. ‘Bereket Hareketi’ adını verdiğimiz dayanışmamıza katılan her bir hemşehrimiz için Büyükşehir Belediyesi olarak aynı miktarda biz de katkıda bulunacağız. Sizden gelen desteği ikiye katlayarak ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize ulaştırmış olacağız. Sözün özü biz bildiğimiz ve daha önce geçtiğimiz bu yolları omuz omuza yine hemşehrilerimizle birlikte geçelim istiyoruz. Umuyorum ki bu yolculuğun bereketi tüm ülkemize yayılır.

Başkan Soyer'in paylaştığı video şu şekilde:

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 vatandaş
 4 Aralık 2022 Pazar 17:55
36 milyarlık yatırım denmiş..elle tutulur değil işte elle tutulması için 10 değil 20 yıl sürer...o zamana kadar uzay araçlarını kullanırız..sayenizde izmir gürültülü su basan köy olarak gidiyor..
 Bakar kör olmak
 4 Aralık 2022 Pazar 15:10
36 milyarlık raylı sistem yatırımını önümüzdeki 10 yıl içinde hayata geçirmek için önemli projeler yapılıyor ama elle tutulur bir şey yokmuş.
 vatandaş
 4 Aralık 2022 Pazar 13:51
ELLE TUTULUR GÖZLE GÖRÜLÜR BİR ŞEY VARMI? İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DEYİNCE VİZYONU OLMALI BELEDİYENİN GERÇİ KENDİ BİNASI BİLE YOK NE VİZYONU...
 Vatandaş
 4 Aralık 2022 Pazar 13:26
Evet destek paketleri fazla yok ama büyük şehir belediyesine mal tedarik eden eş dost kuruluşları çok başarılı durduğu yerden para kazanıyorlar alan razı satan memnun...
 tuna
 4 Aralık 2022 Pazar 12:13
su zammını enflasyona bağlayan tek belediyesin su zammını derhal geri çek
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz