MENÜ
İzmir 22°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Soyer duyurdu... Narlıdere Metro'da ilk deneme!
Yerel Yönetimler
8 Nisan 2023 Cumartesi 10:55

Başkan Soyer duyurdu... Narlıdere Metro'da ilk deneme!

Başkan Soyer, Narlıdere Metrosu'nda ilk deneme seferlerinin başladığını duyurdu.

Ahmet Can KARATAŞ/EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Narlıdere Belediyesi'nin ortaklığı ile hayata geçirilen Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi’nin temel atma töreninde konuşan Başkan Tunç Soyer yakın zamanda açılması planlanan Narlıdere-Fahrettin Altay Metrosu hakkında açıklama yaptı.

Yapımımında neredeyse sonuna gelinen Narlıdere Metrosu hakkında da bilgi veren başkan Soyer, “Metroda hakikaten sona geldik. Dün ilk kez tren hareket ettiler. Bu ay içerisinde deneme seferi yapılacak. İlk kez çalışan işçiler bindi vagonlara. Bu ay içinde nisan bitmeden deneme seferini yapacağız. Sonrada tüm İzmirlileri taşımaya başlayacağız” ifadelerini kullandı.

NARLIDERE METROSU HAKKINDA
İzmir metrosunu Evka 3’ten Narlıdere'ye kadar ulaştıracak olan İzmir Büyükşehir Belediyesi toplam hat uzunluğunu 26 kilometreye kadar çıkaracak. 7 istasyondan oluşan F.Altay –Narlıdere hattında Balçova, Çağdaş, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastane,  Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Narlıdere, Siteler ve Kaymakamlık istasyonları yer alıyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Saime Bircan Sak
 11 Nisan 2023 Salı 06:07
Merakla bekliyoruz...
 Ercüment ekrem
 9 Nisan 2023 Pazar 08:48
Çok iyi olur başkan metrolarla örelim İzmirimizi
 sadece vatandas
 9 Nisan 2023 Pazar 06:44
Ne yaparsan yap samimi gelmiyor bana, Seferihisar Belediyesini borç içinde bırakıp, izmir büyükşehir belediyesinde de aynı yolu izleyen birisi olarak samimi gelmiyorsunuz başkan kusura bakmayın.
 Serdar
 9 Nisan 2023 Pazar 02:55
Cok guzel yapimi tamamlanan metro agi uzayacakmi guzel bahce urla cesme yapilip gorme sansimiz olabilirmi sevgili baskan tunc soyer boyle bir proje yapmak istermiydiniz eger olur ise izmir halkina guzel haber vermenizi beklerim saygilarimla
 Fahri Güneş
 8 Nisan 2023 Cumartesi 23:46
Seçime yetiştiremedin Başkan!
 Otogar metro ne oldu?
 8 Nisan 2023 Cumartesi 23:35
malum tayfa rahatsız.
 Bülent Işık
 8 Nisan 2023 Cumartesi 19:46
Vatandaş rumuzlu yorumcu metro bitince üzüntüden kendini kaybetmiş. Üçkuyular metrosunda gecikme olunca metro şantiyesinin önünde Metro isimliçikolatalı gofret yiyenlerin içinde herhalde bu kişide vardı?
 “ Tüm İzmir “
 8 Nisan 2023 Cumartesi 12:01
İzmir BB’si kamu hizmeti olan toplu ulaşımda ; İzmir merkez ilçeler , İzmir kırsal ilçeler ( 120 dk. aktarma hakkı ) ayrımcılığı yapıyor . ÇÖZÜM : İzmir kırsal ilçe otobüslerinde de ; 136 km. lik İZBAN hattındaki tarife ve ücretlendirmelerin uygulanması . ( B ) fiyat tarifesi merkeze göre neden 28 kuruş fazla ödeniyor ? Metro 26 km’ye çıkacağına göre gittiğin kadar öde olması gerekir . Eğer tabii ki adil ve eşit hizmet olacaksa !
 vatandas
 8 Nisan 2023 Cumartesi 11:50
yalannnnnnnnnnnnn
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz