MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Sürekli'den kuruluş yıldönümü mesajı!
Politika
14 Ağustos 2022 Pazar 11:18

Başkan Sürekli'den kuruluş yıldönümü mesajı!

İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; AK Parti’nin 21. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında; bir millet hareketinden doğan AK Parti’nin yine milletin güven ve desteğiyle 21. yılına eriştiğini belirten Sürekli; “AK Parti, 21 yılı geride bırakırken, yeni bir dönemi yüzünün akıyla karşılıyor. Alnımız açık, başımız dik. Sarsılmaz bir istikrar ve güvenle; milletimizle bir olmanın, hizmette diri olmanın; ülkemizi dünyayla yarışan bir seviyeye taşımanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu gururla da diyoruz ki; ‘Bir olduk, 21 olduk.’… " dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli mesajını şu ifadelerle sürdürdü; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi, ‘Artık kaybedecek çok şeyimiz var.’ Cumhuriyet tarihinin sağlık, ulaşım, eğitim, ekonomi, adalet ve savunma alanlarındaki en büyük reformlarını hayata geçiren AK Parti; yakalanan istikrar ve güvene halel getirmeyecek her türlü tedbiri almaktadır. Milletten aldığı güç, köklerinden aldığı cesaret ve öngörüyle her türlü vesayeti, darbe girişimi, kumpas, ihanet ve krizi bertaraf etmiştir. Çünkü AK Parti demek; birlik ve beraberlik demektir; vefakârlık, cefakârlık demektir; kuruluş ve kurtuluş ruhunu taşımak demektir. Türk Milletinin ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin sırtını yere getirmedik, getirmeyeceğiz.”

AK Parti: Hizmet siyasetinin adı…
“AK Parti, Türkiye için hizmet siyasetinin adıdır. Dünyada ise; Türkiye’yi stratejik, güçlü ve boyun eğmeyen bir ülke konumuna taşıyan siyasal hareketin adıdır.” diyen İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, mesajına şu sözlerle devam etti; “14 Ağustos 2001 tarihinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yola çıkan bu davanın mensupları olarak, heyecan ve kararlılığımızı asla kaybetmeden yolumuza devam ediyoruz. Dünden bugüne davamıza emek verenlerle kol kola yürüyoruz. İlmek ilmek örmeye devam ettiğimiz ‘Büyük ve Güçlü Türkiye’ hedefiyle alanlardayız. Eserler vermeye, milletimizle gönül köprüleri kurmaya devam ediyoruz. 2023 hedefimizi ve 2053 vizyonumuzu gerçekleştirmek için durmadan, usanmadan, yorulmadan yollardayız.”

Sürekli, sözlerini şöyle sonlandırdı; “21 yıldır bu adalet ve kalkınma mücadelesinde alın teri olan, iz bırakan tüm yol arkadaşlarımızı yürekten selamlıyorum. Ebediyete irtihal edenleri rahmet ve şükranla yâd ediyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde sağlık ve güvenle nice başarılı yılı karşımayı temenni ediyorum.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz