MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkanlardan örnek davranış: Maaşlarını bağışladılar!
Yerel Yönetimler
3 Nisan 2020 Cuma 23:32

Başkanlardan örnek davranış: Maaşlarını bağışladılar!

Koronavirüsle mücadele kapsamında milletvekillerinden sonra belediye başkanları da maaşlarını başladı. İzmir’de ilk çağrıyı Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel yaptı.

EGEDESONSÖZ- Koronavirüs salgını ile mücadele devam ederken CHP’li milletvekilleri ve belediye başkanlarının çalışmaları sürüyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kampanyasına İzmir’de milletvekilleri maaşlarını bağışlayarak destek kararını açıklamıştı.

Belediye başkanları da harekete geçerek bağış kampanyalarına dahil oldu. İlçe belediye başkanları kendi faaliyetleri için maaşlarını bağışlama kararı aldı.

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel koronavirüs ile mücadele sürecinde ilk adımı atan isim oldu. “ Efes Selçuk Belediyesi’ne ve Efes Selçuk’a az bile” diyerek maaşını bağışladığını açıklayan Başkan Sengel’in sosyal medyadan çağrıda bulundu. Sengel,“ Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu halkının itibarını her daim kurtarmıştır. Çünkü CHP, halkının hep yanındadır. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun söylediği gibi maaşımı Efes Selçuk’a ve Efes Selçuk Belediyesi’ne bağışlıyorum... Ya Sen Utku Gümrükçü” ifadelerini kullandı.

Başkan Sengel’in çağrısına Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü anında yanıt verdi. Gümrükçü, “Mesaj alındı başkanım” derken Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran’a çağrı yaptı. Gümrükçü, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatları doğrultusunda halkımızın ihtiyaçlarını karşılamak için gece gündüz çalıştık. Çalışacağız değil mi Ekrem Oran?” dedi.

Belediye başkanlarının kent genelinde sırasıyla maaşlarını bağışlayarak kampanyalara destek olması bekleniyor. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz