MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bayram akınını kanalizasyonlar bile kaldırmadı!
Yerel Yönetimler
24 Temmuz 2021 Cumartesi 23:00

Bayram akınını kanalizasyonlar bile kaldırmadı!

Ege Bölgesi’nin ünlü tatil merkezlerinden Alaçatı’nın kanalizasyonları aşırı yüklenmeyi kaldırmadı. Sokaklara taşan kanalizasyon suyu vatandaşlardan tepki toplarken Çeşme Belediyesi ve İZSU ekipleri olaya müdahale etti.

EGEDESONSÖZ - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Temmuz’da düzenlenen Kabine Toplantısı’nın ardından Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olduğunu duyurmuştu.

9 günlük tatili fırsat bilen vatandaşlar, tatil beldelerine akın etmiş ve ciddi yoğunluklar gözlenmişti.
Ege Bölgesi’nin en gözde tatil merkezlerinden biri olan Çeşme’nin Alaçatı Mahallesi’nde ise gerçekleşen bu yoğunluğu kanalizasyonlar dahi kaldıramadı. Bölgeye insan akını olmasıyla birlikte günlük nüfusun 1 milyonu aştığı açıklamaları yapılmıştı.

Yaşanan olay karşısında vatandaşlar tepkilerini dile getirirken; İZSU ve Çeşme Belediyesi ekipleri duruma el koydu. Sokaklara taşan kanalizasyon suyunun temizlenmesi ve sorunun giderilmesi adına gerekli onarım ve bakım çalışmaları sürüyor.

BAŞKAN ORAN'DAN AÇIKLAMA
Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran konuyla alakalı olarak sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Başkan Oran, yaptığı açıklamada "Akşamüstü saatlerinde Alaçatı Mahallesi, 12500. sokakta meydana gelen taşmaya İZSU ve Temizlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından anında müdahale edildi. Arızanın giderilmesi ardından tüm sokaklarımız dezenfekte edilerek temizlendi" dedi.

MUHALEFETTEN TEPKİ
Muhalefet cephesinden AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, sosyal medya hesabı üzerinden, tepkilerini dile getirdi. Sürekli yaptığı açıklamada CHP'li belediyelere eleştirilerde bulunarak "Ülkemizin ve şehrimizin turizm cenneti Çeşme'nin içler acısı hali! CHP'li belediyeler kılıf bulmaya harcadıkları enerji, zaman ve kaynağı tedbir almaya ayırsa da bu utançtan kurtulsak" dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 
 26 Temmuz 2021 Pazartesi 09:10
bu akepeliler utanmadan hala ne konuşuyor? ilk seçimde tarihten silinecekler.
 ABY
 25 Temmuz 2021 Pazar 12:53
Boyalık TM4 ATIK SU POMPA İSTASYONUNDA bakım ve temizliğe ihtiyacı var. Buranın da bakım ve temizliği yapılmalı.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz