MENÜ
İzmir 22°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bayramda köprü, otoyol, toplu taşıma bedava!
Ekonomi
8 Haziran 2024 Cumartesi 08:21

Bayramda köprü, otoyol, toplu taşıma bedava!

Kurban Bayramı tatili boyunca, Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğunda bulunan köprü ve otoyolların ile toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlanılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı'na göre, Kurban Bayramı tatili nedeniyle 15 Haziran Cumartesi günü saat 00.00'dan, 24 Haziran Pazartesi günü saat 07.00'a kadar yap-işlet-devret projeleri hariç olmak üzere, Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğunda bulunan otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü kullanımları ücretsiz olacak.

Kurban Bayramı'nı kapsayan, 16 Haziran Pazar günü saat 00.00'dan başlayarak 19 Haziran Çarşamba günü saat 00.00'a kadar Başkentray, Marmaray ile İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı- Arnavutköy Metro Hattı seferleri ile belediyeler ve bunların kurdukları birlik, müessese ve işletmelerce yürütülen toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanılacak. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 şu bedava olayını bırakın!
 10 Haziran 2024 Pazartesi 10:31
Bedava toplu taşıma kadar çağ dışı bir karar olamaz; gereksiz yoğunluk oluyor, kullanması gerekenler kullanamaz hale geliyor, asayiş olayları katlanıyor, sübvanse adı altında belediyelere yük bindiriliyor, dolmuşu minibüsü taksicisi otobüslere düşman gözüyle bakıyor, denize gidenlere otobüs takviyesi yapa yapa şehir içerisindeki hatlar zarar görüyor, dolu otobüsten yolcusu da şoförü de hayatı sorguluyor... Şu bayram ulaşımları %50 indirimli yapılsa bu kadar büyük sorun olmayacak, hükümet de belediyeler de halka şirinlik yapalım derken parasal konularda kendilerini zora sokuyorlar... Sanki mazot bedava, personel bayram çalışmasıyla katlamalı değil de ücret almadan çalışıyor; yıpranan otobüsleri ve yolda kalanları saymadım bile.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz