MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Birkan Sokullu'dan 'evlilik' yorumu!
Magazin
25 Kasım 2021 Perşembe 10:27

Birkan Sokullu'dan 'evlilik' yorumu!

Birkan Sokullu, önceki akşam sevgilisi Eda Gürkaynak'la Arnavutköy'de bir araya geldi. İzinli günlerini birlikte geçiren çifte, sonrasında arkadaşları da dahil oldu. Art arda oturdukları mekandan ayrılan ikili, basın mensuplarıyla konuşarak kendilerine yönelten soruları yanıtladı.

Sevgilisi Birkan Sokullu ve arkadaşlarıyla birlikte vakit geçirdiği mekandan erken ayrılmasıyla alakalı konuşan Eda Gürkaynak, "Benim yeni bir projem var, ikinci el bir pazar yeri yatırım sürecindeyim, o yüzden yoğunum. Birkan'ın da setinden zaman buldukça birlikte zaman geçiriyoruz" dedi.

Sokullu'ya diziden arta kalan zamanlarda uyum sağlamaya çalışıyorum diyen Gürkaynak, "Birkan'ın işine saygı duyup destekliyorum, o da bana saygı duyup destekliyor. İşler iyi gittiği sürece hiçbir problem yok" şeklinde konuştu.

"BANA HİÇ ZOR GELMİYOR" 

Gürkaynak, "Oyunculuk yapan birisiyle ilişki yaşamak zor mu?" sorusuna ise, "Birkan'la olmak bana hiç zor gelmiyor açıkçası. Oyuncu olması da sorun değil, ben onun o kreatif tarafını da seviyorum, dünyasını seviyorum, çok da besleniyorum. O yüzden herhangi bir sorun yaşamıyoruz" diye cevapladı.

Sevgilisinin setini ara sıra ziyaret ettiğini söyleyen Eda Gürkaynak, "Pandemi sürecinden dolayı set ziyaretleri çok kısıtlandı, bir de onlar çok hızlı bir şekilde çekiyorlar. Çok hızlı bir şekilde dönüyor orada süreç, işine müdahale etmemek adına çok fazla ziyaret etmiyorum. Set çıkışı oyuncu arkadaşlarıyla görüşüyoruz, eğleniyoruz" ifadelerini kullandı. Sokullu'yu ailesiyle bir araya getirdiği hatırlatılan Gürkaynak, "Gayet iyi giden bir ilişkimiz var, hiçbir şey için acele etmiyoruz. Birbirimizi yükselttiğimiz çok elverişli olduğumuz bir dönemdeyiz" diye konuştu.

"AİLEM BİRKAN'I ÇOK SEVİYOR" 

İlişkilerinin resmiyete dökülmesi için bir beklentisinin olmadığını söyleyen Gürkaynak, "Bu işler hayırlısı, her şey iyi gidiyor. Mutluyum. Acelemiz yok. Benim ailem çok samimidir ve çok seviyorlar Birkan'ı. İlk günden beri tanıyorlar, gayet de iyi anlaşıyorlar. Ben çok severim böyle ailecek güzel zaman geçirmeyi" dedi.

Sevgilisinin arkasından mekandan ayrılan Birkan Sokullu ise, "Eda'nın biraz işi vardı erken gitti. Bugün tatil, arkadaşlarımızla bir araya geldik" diye konuştu. 'Masumlar Apartmanı' ile ilgili de konuşan oyuncu, dizinin iyi gittiğini söyleyen oyuncu, "Aramıza Aslıhan Gürbüz katıldı, o da bize güç kattı" açıklamasını yaptı.

Evliliğe sıcak baktığını söyleyen 36 yaşındaki Birkan Sokullu, "Evlilikle alakalı herhangi bir negatif yargım yok. Bir gün böyle bir şeye karar verirsek, bunu uygulamaktan kaçınmayız" dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz