MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bornova Şehir Stadı’na yeni antrenman sahası
Yerel Yönetimler
23 Mart 2023 Perşembe 10:21

Bornova Şehir Stadı’na yeni antrenman sahası

Bornova Belediyesi Şehir Stadı yenilemesini tamamlayan Bornova Belediyesi şimdi de sahanın yan tarafındaki atıl alanı antrenman sahasına dönüştürdü.

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, amatör futbol kulüplerinin antrenmanlarını yapabilmeleri için yeni olanaklar yaratmak amacıyla sahayı Bornova’ya kazandırdıklarını belirterek, “Bornova’da 54 amatör spor kulübü var. Spor kulüplerimizin bizden en çok istediği hizmetlerin başında antrenman yapabilecekleri alanların açılması geliyordu. Biz de Bornova’nın her noktasında uygun alanları tespit ederek yeni sahaları spor yapan gençlerimizin kullanımına açmanın gayreti içindeyiz. Bu kapsamda Bornova Şehir Stadı’nın yanında atıl olarak duran alanın değerlendirilmesini sağladık. Hem futbol kulüplerinin antrenmanlarında kullanması için hem de, resmi maçlar öncesinde takımların ısınmak için kullanması amacıyla yapımını tamamladığımız saha Bornovamıza hayırlı olsun” dedi.


Zemini FİFA standartlarına uygun olarak yapılan yeni antrenman sahasının ışıklandırması da tamamlanarak akşamları da çalışma yapılabilecek hale getirildi. Zemini çizgisiz olarak yapılan saha, bu sayede çok amaçlı bir şekilde farklı antrenman tekniklerinin uygulanmasına imkan tanıyacak. Ayrıca portatif kaleler konularak aynı anda üç amatör takımın antrenman yapması mümkün hale gelecek.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz