MENÜ
İzmir 22°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Büyükşehir aday adayı Batur’dan vaat... Kordon’a ‘otomatik aparat’ önlemi
Yerel Yönetimler
14 Aralık 2023 Perşembe 09:21

Büyükşehir aday adayı Batur’dan vaat... Kordon’a ‘otomatik aparat’ önlemi

Konak Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Abdül Batur, deniz taşkını ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Geçtiğimiz süreçte yaşanan deniz yükselmesi sonrası su Alsancak’ın içlerine kadar geldi. Kentin daha dirençli olması için önlemler almalıyız. Hollanda sistemine geçeceğiz ve deniz yükselirken otomatik açılan aparatlar yapacağız gerekirse” dedi.

EGEDESONSÖZ- Konak Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Abdül Batur, SonSöz TV’de katıldığı programda Gazeteci Fatih Yapar’ın sorularını yanıtladı.

İzmir’de yaşanan deniz taşkını ile Kordon ve Mavişehir bölgelerinde su baskınları meydana gelmişti. Gözler ise su baskınlarını önlemek için yapılan çalışmalara çevrilmiş durumda…

Kordon İş Adamları Derneği Başkanı Ömür Şanlı’nın sunduğu ‘Volendam’ formülünün ardından bir yeni öneri de Konak Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Abdül Batur’dan geldi.

GÜNDEM: DENİZ PATLAMASI... KORDON’A ‘VOLENDAM MODELİ’ ÖNERİSİ!

Batur açıklamasında şunları söyledi:

“AFAD'la birlikte dirençli kentlerde yaratmamız lazım. Geçtiğimiz süreçte yaşanan deniz yükselmesi sonrası su Alsancak’ın içlerine kadar geldi. Kentin daha dirençli olması için uyumlu olacağız. Hollanda sistemine geçeceğiz ve deniz yükselirken otomatik açılan aparatlar yapacağız gerekirse…”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Gerçekci olmak
 15 Aralık 2023 Cuma 12:43
Planını projesini yapın araştırın uygunsa halka arz edin ve hatta girişimini başlatın yoksa söz havada kalır sayın başkan böyle pahallı bir proje bizim için gerekli mi?Belki daha pratik geçerli projeler vardır
 
 14 Aralık 2023 Perşembe 16:48
Şimdiye kadar neden yapmadın Alsancak sana bağlı seçim yaklaşınca yapacağız edeceğiz seçim bitince 4,5 sene yatın seçime 4 ay kalsın yapacağız edeceğiz
 hayal aleminde yüzmek
 14 Aralık 2023 Perşembe 16:00
5 yıldır arazisi, parası hazır olan belediye binasını yapamamış, otomatik zamazingo yapacağım diyor.
 çöp
 14 Aralık 2023 Perşembe 13:08
Çöpleri toplayamayan, Basmaneden arapları atamayan, kaldırımların işgalişni önleyemeyen adam büyükşehire aday olacakmış! Ha bir de otomatik aparat yapacakmış, bak hele bak! O aparatı ben ödeyeceğim, kordonda oturan keyfini sürecek, he? Yaa bi git, kendine güldürme, şurda 2 dönüşüm planı yaptın.Bürokrat adamsın, hasbelkader başkan oldun, tamam yeter!
 izmir
 14 Aralık 2023 Perşembe 13:05
"gerekirse" ne demek yaaa :))
 
 14 Aralık 2023 Perşembe 11:05
Sokakların hali perişan, ne otomatik aparatı!
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz