MENÜ
İzmir 22°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Büyükşehir’de şok istifa!
Yerel Yönetimler
11 Haziran 2024 Salı 10:51

Büyükşehir’de şok istifa!

Yerel seçimin ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZELMAN A.Ş.’ye genel müdür olarak atanan Umut Tekin istifa etti.

EGEDESONSÖZ- 31 Mart Seçimleri’nde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine gelmesinin ardından belediye bürokrasisindeki kadro revizyonu yapılmıştı.

Bu kapsamda CHP’de Parti Meclis üyeliği ve Gaziemir İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunan Umut Tekin, İzelman Müdürlüğü görevine getirilmişti.

26 Nisan günü ataması yapılan Tekin’in görev süresi iki hafta sürdü. Tekin istifa kararı aldığını duyurdu. Umut Tekin açıklamasında “İzelman AŞ. Genel Müdürü görevinden dün itibari ile istifa ettim.  İzelman ve İzmir Büyükşehir Belediye ailesinin kısa süreliğine olsada bir parçası olmak keyifli idi. Yerel seçimlerde yakalanan iktidarın genel seçimlerde de yaşanması için mücadeleye devam edeceğiz” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Örgütten
 23 Haziran 2024 Pazar 18:34
Başkanın en cok güvendiği adamım diye geziyordun Bir insana bir koltuk bu kadarmi yakışmadı Sıra kimde acabaaa?
 Sosyal Demokrat
 12 Haziran 2024 Çarşamba 10:06
Ne istifası, bal gibi şutlanmış. 2 ay İzelman’ı yönetemeyen adam umarım artık bir yere aday olmaz, yada atanmaz. Hayatı boyunca hiç bir işte çalışmamış, hiç işletme yönetmemiş adamı o göreve getirende kabahat.
 Sarnıçlı
 12 Haziran 2024 Çarşamba 09:23
Aykut Erdoğdu geliyor herşeyi düzeltir Erzurum yola koydu sıra Izmır'de koltuklar dağıtılıyor kimlere? Izmır'de ikamet etmeyenlere..
 Chp
 11 Haziran 2024 Salı 16:00
Umut Tekin’i o göreve atayan adamı kim görevden alacak Özgür Özel bey, lütfen cevap verin.
 Hoca
 11 Haziran 2024 Salı 15:44
Otur yerine, sıfır
 Vatandaş
 11 Haziran 2024 Salı 14:36
Burada çeşitli isimlerleyorum yapanlara,ilgili zatla alakalı yaptıkları durum ve tespitlere sonuna kadar katılıyorum daha ne yazilabilirki
 efkan polo
 11 Haziran 2024 Salı 13:41
beni müdür yapın başkanım görev bekliyorum al beni oyuna
 Adam Kıtlığında Keçiye Abdurrahman Çelebi Derler
 11 Haziran 2024 Salı 13:23
Gaziemir''de seçmen sayısının artmasına rağmen seçimde CHP''nin oy farklarını düşürüp kendilerini başarılı ilan eden adamlardan biri bu diğeri bunun getirdiği Kasım bey.Ortak noktaları Muharrem İnce''nin Chp genel başkanı olmasını çok istemeleri.Umut beye kim referans oldu ise ona bakmak lazım.Devam beyler Chp''nin başarısı için çalışmaya devam.Herşey Chp için di mi :))) Birde şeyi merak ediyorum Umut beyi bu kadar hayırlı olsun ziyareti, hediyeler vs. ne olacak? :))))
 
 11 Haziran 2024 Salı 12:46
Bahis açmıştım atandığı zaman en fazla 6 ay vermiştim. Daha az verenler olmuştu. Tebrikler siz kazandınız.Ben moda deyimle görevden affının istetildiğini düşünüyorum. Bir arkadaş 'buna tekel bayisi versen batirir' demişti çok gülmüştük. Izelman batmaktan kurtuldu desene.
 Arda Yıldız
 11 Haziran 2024 Salı 12:00
Maalesef Türkiye gerçeğidir. Farklı bir ilde aday olup kazanamadığınızda muhakkak genel merkez sizi başka bir ilde, ilçede ballı, börekli bir makamda görevlendirir. İşi bilip bilmemenizin hiç bir önemide yoktur. Altınızdaki kadrolar işi götürürler. Sizde anlıyormuş gibi kafa sallarsınız, maçı idare edersiniz...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz