MENÜ
İzmir 22°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Büyükşehir’den kamu spotu: Şiddeti sen durdurabilirsin
Yerel Yönetimler
25 Kasım 2019 Pazartesi 09:45

Büyükşehir’den kamu spotu: Şiddeti sen durdurabilirsin

İzmir Büyükşehir Belediyesi 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddet Mücadele Günü kapsamında kamu spotu hazırladı. Kadın Danışma Merkezi’nin koordinatörlüğündeki kamu spotunda “Korkma! Şiddeti Sen Durdurabilirsin” mesajı verildi.  Videoda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in eşi Neptün Soyer de çağrıda bulundu. 

EGEDESONSÖZ- Dünya’da Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü olarak bilinen 25 Kasım çeşitli etkinliklerle gündeme geliyor. Bu kapsamda İzmir Büyükşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezi’nin koordinasyonunda bir kamu spotu hazırlandı. Sivil toplum kuruluşları yetkilileri, merkez yetkililerinin de yer aldığı kamu spotunda “Şiddeti Sen Durdurabilirsin” mesajı verildi.

“Her yerde eşitiz” vurgusunun yapıldığı videoda, “Kadına karşı şiddeti bir araya gelerek, korkmadan, susmadan, saklamadan ve unutmadan durdurabiliriz” açıklamasında bulunuldu.

Kamu spotunda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in eşi Neptün Soyer de yer aldı. Soyer, “Korkma, unutma! Şiddeti sen durdurabilirsin“ ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 İNCİ Sarıçam
 26 Kasım 2019 Salı 08:52
Çocuklarımıza gerekli eğitimi vermelerini sağlayarak, aile olarak, örnek olarak büyütelim, hayatta tek başına ayakta kalabilmenin, eğitim ve kendine güvenle olduğunu bilmelerini benimsetelim.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz