MENÜ
İzmir 21°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'de 'değişim' kararı: Kim/hangi göreve getirildi?
Politika
20 Mayıs 2024 Pazartesi 11:24

CHP İzmir'de 'değişim' kararı: Kim/hangi göreve getirildi?

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Yönetim Kurulu, İl Başkanı Şenol Aslanoğlu başkanlığında yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, il yönetim kurulu üyelerinin yeni görev dağılımları da yapıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, yapılan yönetim kurulu toplantısında il yönetimindeki yeni görevlendirmeler hakkında yönetim kurulunu bilgilendirerek, il yöneticilerine yeni görevlerinde başarılar diledi.

İKTİDARIN LOKOMOTİFİ İZMİR ÖRGÜTÜ OLACAK
Toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan Aslanoğlu, "CHP İzmir il yönetimi olarak başarılı bir yerel seçim dönemi geçirdiklerini ve uyum içinde çalışmanın karşılığını aldıklarını ifade ederek “İl Yönetim Kurulu’ndaki tüm arkadaşlarımla birlikte şimdi iktidara hazırlık çalışmalarına başlıyoruz. Yapılacak ilk seçimde CHP’ye iktidarı getirecek lokomotif örgüt İzmir olacaktır. İzmir il yönetimimiz de bu çalışmaların planlayıcısı ve icracısı olacak. Kendi içimizde, iktidar çalışmalarımızı hızlandıracak bir görev dağılımı değerlendirmesi yaparak, yönetim kurulumuzda görev değişikliklerini yaptık. Yeni görevlendirmelerin örgütümüze ve İzmir’imize hayırlı olmasını diliyorum. Tüm arkadaşlarımla İzmir’in bize verdiği desteğe layık olmak için çalışmaya ve tüm İzmir örgütümüzle koordinasyonumuzu en üst seviyede tutmaya devam edeceğiz" dedi.

İŞTE CHP İZMİR İL YÖNETİMİNDEKİ YENİ GÖREVLENDİRMELER

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Partili
 21 Mayıs 2024 Salı 09:42
Suyun şişesi değişiyor içindeki bulanık su duruyor devam ediniz beyler başkanlar vekiller nereye kadar gider acaba göreceğiz bakalım....
 Vandetta
 21 Mayıs 2024 Salı 08:39
Bu kadar liyakatsizlik, bunun cezası ağır olur, 20 senedir bunun üzerine kaybedildikten sonra aynı hatayı yapmak.. Lütfen atadığınız kişilerin vasıflarını aldığı eğitimleri de açıklayın. Açıklayın ki ne kadar vasıflı vasıfsız var görelim. Yazıklar olsun değişim dönüşüme dönüşüm çöpe döndü..
 
 20 Mayıs 2024 Pazartesi 21:15
Burada bile birbirlerini yiyor bu işe yaramaz sülükler. İzmirli Allah sana akıl fikir versin bunları sülük gibi sırtına çıkarıp kanını emdiren sensin.
 
 20 Mayıs 2024 Pazartesi 19:43
Menemenli adamnı da al defol git tıpış tıpış.
 Vatandaş
 20 Mayıs 2024 Pazartesi 18:47
Mercedes Maybach binen emekçi ve işçi dostu başkan kalsın... Kooperatifler daha çok kooperatifler yükselsin!!
 menemenli
 20 Mayıs 2024 Pazartesi 18:13
il başkanı göreve seçilerek gelmiştir, birileri gibi 600 delegenin içinde 250 oyla seçilerek gelmemiştir.. örgüte neşter vurana biz de tokat vururuz, sözümüz budur..
 chpli
 20 Mayıs 2024 Pazartesi 15:16
aslancocuk cok oynama ilin ayarlarıyla zaten toptan alıncaksanız görevden. arefeyi görürsünüz ama bayramı zor.
 Adamın Biri
 20 Mayıs 2024 Pazartesi 14:57
Yerel Seçimde partilileri "İl Seçim Koordinasyon Merkezinden" kovan yöneticilerse bunlar, oh olsun, beter olsunlar. Bizler parti için gece gündüz koştururken klimalı odalarda gençlik üzerinden hesap kuranlar beter olun.
 izmirli
 20 Mayıs 2024 Pazartesi 14:30
sayın menemenli biz sizin oranın testisi meşhur diye bilirdik meğer emme basma tulumbanız da varmış. o nasıl söz öyle siz chp'yi başka partilerle karıştırdınız sanırım.
 barış koç
 20 Mayıs 2024 Pazartesi 14:28
il başkanının öncelikle yapması gereken iki işi var: 1- özgür özel adayken izmire geldiğinde ona neden araç ve konuşma yapması için kürsü tahsis etmedi, üyelerin katılımını engelledi. bu konularda özeleştirisini yaparak istifa etmek. 2- bir il başkanı olarak kankası olan geçmiş dönem narlıdere bld başkanının ilçesinde yaptığı kaçak yapıyı yıkmak. gerisi laf-ı güzaf. gerisi tribün şovudur!
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz