MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'in Gençlik Başkanı aday adayı!
Politika
22 Mart 2023 Çarşamba 14:34

CHP İzmir'in Gençlik Başkanı aday adayı!

14 Mayıs’ta yapılacak olan genel seçimler öncesinde CHP’de milletvekili aday adaylığına başvuran isimlerden birisi CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan oldu. Kotan, İzmir milletvekili olmak için 2. Bölgeden aday adayı olurken yayımlanan genelge gereği Gençlik Kolları veya Kadın Kolları başkanlığı görevini yerine getirenler için istifa zorunluluğu bulunmuyor. Bu bağlamda Kotan, partideki görevine devam ediyor.

EGEDESONSÖZ – 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan genel seçimler için partilerde milletvekili aday adaylığı başvuru sürelerinde sonlara yaklaşılıyor. Partilerde görevleri bulunan isimler ise milletvekili aday adayı olabilmek için başvurularını yapmayı sürdürüyor.

Bu bağlamda CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan da milletvekili aday adayı olabilmek için başvurusunu yaptı.

Diğer yandan Genel Merekz tarafından yayımlanan genelge gereği halen Gençlik Kolları veya Kadın Kolları başkanlığı görevini yerine getirenler için istifa zorunluluğu bulunmuyor. Bu bağlamda Kotan, partideki görevine devam ediyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz