MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP’li Kılıç’tan ‘Tarım ve Kredi Kooperatifi’ çıkışı: İndirim değil bindirim var
Politika
15 Ağustos 2022 Pazartesi 16:21

CHP’li Kılıç’tan ‘Tarım ve Kredi Kooperatifi’ çıkışı: İndirim değil bindirim var

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Tarım ve Kredi Kooperatifleri Marketleri üzerinden hükümete yüklendi.

EGEDESONSÖZ - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı sonrası indirime gidileceği belirtilen Tarım ve Kredi Kooperatifleri Marketleri’nde bugün itibari ile indirim uygulandığı iddia edilmişti.

Bir çok vatandaş sabah saatleri itibariyle Tarım ve Kredi Kooperatifleri Marketlerine akın ederken sosyal medya hesapları üzerinden ‘indirim yok artış var’ eleştirileri paylaşılmıştı. Tartışmalara ise Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç’da dahil oldu.

İddia edildiğinin aksine indirim yerine artış olduğunu belirten Kılıç şu ifadeleri kullandı;

“Tarım Kredi’ye indirim talimatı veren saray yine çuvalladı. Buca Yenigün’deki Tarım Kredi’de ve diğer marketlerde çektiğim görüntülerde birçok üründe indirim değil, bindirim olduğu açıkça görünüyor. Milleti kandırma sözünü tut. Temel gıdada indirimleri derhal başlat.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Vatandaş
 15 Ağustos 2022 Pazartesi 19:26
Sayın milletvekili halka millete hesaplı ucuz ürün satacağız diyen hiç bir kurum ve kuruluşlara vatandaşlar inanmıyor örneğin bir belediyenin halk marketinde manda yoğurdu kilogramı altmışbeş liradan fazla fiyatta satılıyor üstelik mandalar izmir büyük şehir belediyesi tarafından hibe edildi,yani halkın ödediği vergilerden,kim alır bu yoğurdu? Bunların hepsi medya üzerinden show ve reklâm yapmak için seçim geliyor,artık insanlar farkında her şeyin tarım kredi kooperatifleri et,süt ürünleri ucuz fiyata satsa ya saptamaz çünkü üreten yok denecek kadar azdır,hepsi boş zaman diliminde göstermelik işler bunlar inandırıcılığı yoktur...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz