MENÜ
İzmir 12°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP’li Yücel’den, AK Partili Sürekli’ye tepki: Pes doğrusu!
Politika
24 Kasım 2021 Çarşamba 16:57

CHP’li Yücel’den, AK Partili Sürekli’ye tepki: Pes doğrusu!

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e yönelik sözlerine karşı “Sayın Tunç Soyer, kötü ekonomi yönetiminin ve dövizdeki rekor kur artışlarının, İzmir'in bir metro hattına mal olduğunu ifade ediyor. Sayın AKP il başkanı cevap veriyor 'Bırakın Allah aşkına. Biraz destek olun'... Pes doğrusu!” ifadelerini kullandı.

EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, SONSÖZTV’ye konuk olarak, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in, “Bildiğiniz üzere İzmir'de tüm raylı sistem yatırımlarını İzmir Büyükşehir olarak devlet desteksiz yapıyoruz. Kötü ekonomi politikaları sonrası yaşanan kur krizi yüzünden yatırımlarımızın maliyeti 3.5 Milyar TL arttı. Bu öyle bir miktar ki; şehrimiz 1 metro hattı kaybetti” sözlerine yanıt vermişti.

“Büyükşehir Belediye Başkanı ‘bir metro parası gitti’ diye bir açıklama yapmış” diyen Sürekli, açıklamalarında “Bırakın Allah aşkına, bırakın siyaset yapmayı. Bırakın ekonomik dalgalanma üzerinden sıkıntılar çıkarmayı. Biraz destek olun. 2,5 yıldır iktidardasınız. Ne yaptınız? 10 yıl Seferihisar’da belediye başkanlığı yaptınız. Ki o zamanlar ekonominin altın yıllarıydı…” şeklinde konuşmuştu.

Sürekli’nin, Başkan Soyer’i eleştiren bu ifadelerin ardından soysal medya hesabından paylaşım yaparak Soyer’i savunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Tunç Soyer, kötü ekonomi yönetiminin ve dövizdeki rekor kur artışlarının, İzmir'in bir metro hattına mal olduğunu ifade ediyor. Sayın AKP il başkanı cevap veriyor "bırakın Allah aşkına. Biraz destek olun"... Pes doğrusu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tüm metro ve tramvay hatlarını merkezi yönetimden tek kuruş destek almadan kendi imkanlarıyla yapıyor. Belediyelerimiz pandemide AKP'nin görmezden geldiği esnafa. Vatandaşa maddi ve manevi destek verdi. Vermeye devam ediyor. Tüm engellemelerine rağmen tarımı, hayvancılığı ve kooperatifçiliği karşılıksız destekliyor.

İflasa sürüklediğiniz ekonomimize, itibarını sıfıra indirdiğiniz milli para birimimize, millet ekmeğe muhtaçken yaptırdığınız saraylarınıza bakınca size söylenecek tek şey var! Bu güzel ülkeyi uluslararası arenada küçük düşürdüğünüz için, milleti sefalete mahkum ederken, dolarla yandaşlarınızı zenginleştirdiğiniz için biraz olsun utanın. Artık bu ülkenin yakasından düşün.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 vatandaş
 24 Kasım 2021 Çarşamba 17:18
dua edin akp var yoksa izmirde chp iktidar olamaz millet akp korkusundan chp ye verdi ama artık zor alırsınız batının hdp si oldu chp oylarımız muharem inceye
 haydar haydar
 24 Kasım 2021 Çarşamba 17:10
sen önce kongrende adam akıllı oy al sonra yorum yap
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz