MENÜ
İzmir 12°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Cumhurbaşkanı'ndan Katar öncesi önemli açıklamalar
Politika
6 Aralık 2021 Pazartesi 12:23

Cumhurbaşkanı'ndan Katar öncesi önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Katar'ın yanı sıra Körfez'deki diğer ülkelerle de iş birliğimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Körfez bölgesinde diyalog kapılarının tekrar açılması yönünde yürütülen diplomatik çabaları memnuniyetle karşılıyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar’a hareketi öncesi Atatürk Havalimanı’nda basın toplantısı düzenledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı açıklamada, (Katar'la) İkili ilişkilerimizde son yıllarda kaydedilen mesafeden inşallah bundan sonrası çok daha verimli şekilde devam edecektir. " dedi.

Erdoğan, Türk iş adamlarına Katar'da verilen işlerin tutarının 15 milyar dolar civarında olduğunu belirtti.

"Katar'ın yanı sıra Körfez'deki diğer ülkelerle de iş birliğimizi geliştirmeye çalışıyoruz." diyen Erdoğan, şöyle devam etti:

"Körfez bölgesinde diyalog kapılarının tekrar açılması ve yanlış anlamaların giderilmesi yönünde yürütülen diplomatik çabaları memnuniyetle karşılıyoruz. Türkiye olarak tüm Körfez ülkeleriyle olan birlikteliğimizi, dayanışmamızı, bundan sonraki ilişkileri çok daha güçlenerek devam ettirmekten yanayız."

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"Biz kesinlikle bu noktada işçimizi zora sokmayacağız"

Erdoğan, asgari ücret ile ilgili bir soru üzerine, şunları kaydetti:

"Biz kesinlikle bu noktada işçimizi zora sokmayacağız. Asgari ücret noktasında da inşallah en uygununu, en ideal olanını gerek brüt gerek net masaya yatırarak nihai kararımızı vereceğiz. Sadece işçi kesiminin memnuniyeti değil, işveren kesiminin de alınan karardan memnun olması gerekiyor." dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, en çok rahatsız olduğu konunun stokçuluk olduğunu dile getirdi. (AA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Emekçi
 6 Aralık 2021 Pazartesi 20:49
Asgari ücretten vergiyi kaldırmaları daha iyi olmaz mı zaten her ürünü vergi ile alıyoruz soluduğumuz hava bile vergiyle Allah sonumuzu hayır etsin imam konusuna gelince valla öyle söyleme İzmirli kardeşim imamlar camiye almaz seni aman ha
 İzmir.li
 6 Aralık 2021 Pazartesi 13:05
Körfez ülkeleri üreten gelişen bir toplum değil petrol zengini bir ülke. bu yüzden artık bizim satacak bir fabrikamız, toprağımız yok. yeter artık.. Ayrıca Asgari Ücret için de şu fikir en güzeli, hani halka her zaman az ile tamah edilmesini anlatan imamlarımız varya, işte ASGARİ ÜCRETlerde İmam Maaşı ile eşitlensin, Hak'ta, Kul'da razı olsun.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz