MENÜ
İzmir 15°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Dünya Kupası'nda VAR skandalı!
Spor
24 Kasım 2022 Perşembe 14:24

Dünya Kupası'nda VAR skandalı!

Arjantin-Suudi Arabistan maçında VAR odası skandal bir hataya imza attı. Lautaro Martinez'in iptal edilen golünde yarı otomatik ofsayt teknolojisinin Suudi Arabistan'ın sol bekini unutarak ofsayt çizgisini yanlış oyuncu üzerinden çizdiği ortaya çıktı.

Katar'da devam eden 2022 Dünya Kupası sürpriz sonuçlara sahne olurken, en flaş skoru ise şu ana kadar Suudi Arabistan, Arjantin karşısında elde etti.

Suudi Arabistan, 1-0 geriye düştüğü maçta dev rakibini 2-1 mağlup edip dünya futbol tarihinin en büyük sürprizlerinden birine imza attı. 

Arjantinli futbolcular, maç sonu büyük üzüntü yaşarken, karşılaşmada VAR'ın büyük bir skandala imza attığı ortaya çıktı.

Mücadelede skor 1-0 Arjantin lehine iken Tangocular 28. dakikada Lautaro Martinez'in ayağından bir gol daha bulurken, bu gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. 

Bu turnuvada ilk kez uygulanan 'yarı otomatik ofsayt teknolojisi'yle çizilen ofsayt çizgisine göre Martinez'in omzu yanındaki rakibinin önünde gözükürken, Suudi Arabistan'ın sol bek oyuncusu ise hesaba katılmadı...

Arjantin Suudi Arabistan maçında VAR skandalı! Ofsaytı yanlış çizdiler ve... - Dünya Kupası haberleri

Görüntünün tekrarında Suudi Arabistanlı sol bek oyuncusunun ayağının Martinez'in önünde olduğu gözükürken, VAR'ın, ofsayt teknolojisinin yaptığı bu büyük hatayı fark etmemesi dikkat çekti.

Gol geçerli sayılsaydı Arjantin skoru 2-0'a getirecekti ve belki de Tangocular tarihi mağlubiyeti yaşamayacaktı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz