MENÜ
İzmir 22°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EBSO Başkanı Ender Yorgancılar: Kamuda tasarruf kararları olumlu
Ekonomi
13 Mayıs 2024 Pazartesi 16:37

EBSO Başkanı Ender Yorgancılar: Kamuda tasarruf kararları olumlu

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından açıklanan ' Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi'ne ilişkin EBSO Başkanı Ender Yorgancılar'dan açıklama geldi.

EGEDESONSÖZ - Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından açıklanmıştı. 3 yıl içinde uygulanmak üzere alınan araç kiralama, personel alımı, yeni bina yapımı ve alımı gibi konulardaki kamuda tasarruf tedbirlerini değerlendiren Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Ender Yorgancılar, kararları olumlu bulduklarını açıkladı.

EBSO Başkanı Yorgancılar, konuyla ilgili olarak, “Tasarruf tedbirleriyle ilgili kararların alınıp uygulamaya konması, olumlu bir başlangıçtır. Bunun genişletilmesi ve alınan kararların uygulama aşamasında yakından takip edilmesi son derece önemlidir. Hedeflenen sonuçlara ulaşılması, tasarruf edilmesi, en büyük beklentimizdir” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 MURTAZA HEPMUTLU
 13 Mayıs 2024 Pazartesi 17:05
Patron çok mutlu... yol geçişini bizim cebimizden alan patronda mutlu. Hastaneye girsek de gitmesek de bizden para alan patronda mutlu. Otobandan gitsen de gitme senden benim paramdan alan bu patronda mutlu. Asıl mutlu olanda AKP'nin başında bulunanlar.... Biz marabalar da çok mutluyuz bu yükü sırtımıza yüklediler diye. Sorun yok bence...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz