MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGSD’de Hayati Ertuğrul güven tazeledi
İş Dünyası
22 Mart 2023 Çarşamba 09:48

EGSD’de Hayati Ertuğrul güven tazeledi

Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD), düzenlediği 14. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Hayati Ertuğrul ile devam kararı aldı. Tek liste olarak seçimlere katılan Hayati Ertuğrul, oybirliği ile EGSD Başkanlığına tekrar seçildi.

Ege İhracatçılar Birliği (EİB) Toplantı Salonu’nda yapılan genel kurulun divan başkanlığını Nedim Örün, Başkan Vekilliğini Şener Kırıkkaya ve Yazmanlığı ise Mukadder Özden yaparken, EGSD’nin geçmiş dönem başkanları da genel kurulda yer aldı.

“Sektörün talepleri Hükümete iletildi”
EGSD Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Ertuğrul, yeni dönemde genel kurulun takdiri ile hizmet üretmeye devam edeceğini söyledi. Türkiye’nin ciddi bir ekonomik krizin içinden geçtiğini, küresel anlamda sektörel ve finansal olarak sıkıntıların mevcut olduğunu anlatan Ertuğrul, “Bu süreçte sektörümüzün sorunlarına çözüm bulmak, kamuoyu oluşturmak ve merkezi hükümete sektörümüzün taleplerini iletmek noktasında çaba gösterdik. Ayrıca sektörümüzü büyütecek IF Wedding Fashion İzmir, Fashion Prime, Fashion Tech gibi fuarların daha geniş bir kesime ulaşması için çalıştık, eğitim projeleri hayata geçirdik ” dedi.

“Güç birliğini önemsiyoruz”
Yeni dönemde de fuarlar, sektörel buluşmalar, eğitim projeleri organize etme noktasında sorumluluk alacaklarını söyleyen Ertuğrul, “Kurumlar arası iletişim ve güç birliğini önemsiyoruz. Geçen dönemde kurumlar arası ilişkilerin arttırılması amacı ile gerçekleştirilen ziyaretlere ve iş birlikteliklerine devam edeceğiz” dedi.

Genel kurulun ardından gerçekleştirilen ilk yönetim kurulu toplantısında Hayati Ertuğrul Yönetim Kurulu Başkanı olarak yeniden seçildi. Yasin Akçakaya, Okay Şimşek, Zeynep San Başkan Yardımcısı olurken, sayman üye olarak Çağlar Bağcı, Sekreter üye olarak da Aslı Kübra Kunt oy birliği ile seçildi.

Yeni Yönetim Kurulu:
Hayati Ertuğrul, Yasin Akçakaya, Okay Şimşek, Zeynep San, Çağlar Bağcı, Aslı Deniz Kunt, Deniz Topçu, Berna Adıgüzel, Mehmet Tahir Özdemir, Tala Uğuz, Ayhan Göllü, Melih Çakaloğlu, Meltem Doğan, Övge Yıldızhan, Oktay Genevlioğlu, Ferhat Özdemir, Özgür Özcan, Mehmet Ünsal, Ertan Aslan, Ali İhsan Yörek, Bertan Yeniçeri, Yusuf Sertbaş,

Denetleme Kurulu:
İsmail Urhan, Ayfer Karakoyunlu, Murat Çiçekdağ, Yusuf Yılmaz, Halil Kılıç, Necla Gökmen

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz