MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Eda Ece-Buğrahan çiftinden mutluluk pozları
Magazin
23 Kasım 2021 Salı 11:51

Eda Ece-Buğrahan çiftinden mutluluk pozları

'Yasak Elma' dizisinde rol alan Eda Ece, geçtiğimiz hafta yıllar önce aynı filmde rol aldığı ve şimdilerde eşiyle boşanmak üzere olan Danilo Zanna ile sık sık vakit geçirdiği iddialarıyla gündeme gelmişti. Bu haberlere tepki gösteren güzel oyuncu, sosyal medya hesabından aşka gelerek basketbolcu sevgilisiyle pozlarını paylaştı.

Dokuz yıllık eşi Tuğçe Demirbilek'ten boşanmaya hazırlanan Danilo Zanna'nın, 'Yasak Elma' dizisinde 'Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece ile yakın arkadaş oldukları ve ikilinin sık sık görüştükleri iddia edilmişti. 

Hakkında çıkan haberlerin ardından oyuncu Eda Ece'den açıklama gelmişti. İtalyan şef ile 2016 yılında bir filmde rol aldıklarını belirten oyuncu, Twitter hesabı üzerinden şu ifadeleri kullanmıştı: "2016 yılında beraber aynı filmde rol aldığım iş arkadaşım, gayet iyi bir insan olan Danilo'yu film seti bittiğinden beri hiç görmedim. Ortada gezen 'sık sık görüşüyorlar' haberlerini şikâyet ettim. Bir de tweet atayım. Şu yalan haberi işini ne olur yapmayın ya. Ne kadar gereksiz..."

"İNSANI MESLEĞİNDEN SOĞUTUYORLAR"

"İnsanı mesleğinden soğutuyorlar. Oyuncusun diye tanınıyorsun ünlüsün, bu yüzden her türlü yalan haber başına gelebilir! Sette sahne oynarken bir anda haberin çıkar... Sonra sen açıklama yapmak, avukata iletmek zorunda kalıyorsun işinin gücünün arasında."

"Ayıp bu ya düpedüz, habercilik değil. Benim hakkımda yalan haber yapan her yere her zaman dava açacağım... Sosyal medya iyi ki var, bu çağda insanları kandırmak daha zor. Dünya değişiyor, gelişiyor, yalan haber işi umarım sona erer. İşinin iyisi, saygın kişi ve kuruluşlara böyle haberlere yer vermedikleri için teşekkür ediyorum." Bunun ardından konuyla ilgili muhabirlerle de konuşan Ece, çıkan haberlere sitem etmişti. ”Benim zaten erkek arkadaşım var" diyen güzel oyuncu, "İnsanın erkek arkadaşı varken böyle haberler yapılması son derece ayıp. Ben Buğrahan’la beraberim. Ayrıldığımız haberleri doğru değil" ifadelerini kullanmıştı.

Erkek arkadaşı Buğrahan Tuncer’in tepkisiyle ilgili soruyu da yanıtlayan Ece, ”O gerçeği en iyi bilen insan olduğu için ‘bu yalan haber işi keşke olmasaydı’ dedi” şeklinde konuşmuştu.

Tüm bu yaşananlarından sonra Eda Ece, 5.3 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından basketbolcu sevgilisiyle pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz