MENÜ
İzmir 22°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Eski başkanın adı Çiğli’de yaşayacak
Yerel Yönetimler
1 Şubat 2024 Perşembe 18:30

Eski başkanın adı Çiğli’de yaşayacak

2022 yılında vefat eden Çiğli Belediyesi eski Başkanı Metin Solak isminin Cumhuriyet Mahallesi’ndeki parka verilmesi oy birliği ile meclisten geçti.

Diren ÇELİK/ EGEDESONSÖZ- Çiğli Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı Başkan Utku Gümrükçü’nün yokluğunda Başkan Vekili Hüseyin Çetin’in idaresinde gerçekleştirildi. Toplantıda gündem maddeleri görüşülürken komisyonlardan gelecek raporlar oylandı.

Çiğli’nin vefat eden başkanı Metin Solak’ın isminin Cumhuriyet Mahallesi’nde yer alan parka verilmesi önergesi mecliste oy birliği ile kabul edildi. Güzeltepe Mahallesi’nde bulunan parka ise geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Pir Seyit Kamer Şahin, isminin verilmesi de meclisten oy birliği ile geçti. 

MATEMATİK PARKINA ERDAL İNÖNÜ İSMİ
Ataşehir Mahallesi’nde yapılacak olan Matematik Parkına da Erdal İnönü isminin verilmesi önergesi mecliste oy birliği ile kabul edildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 ÇÇS
 2 Şubat 2024 Cuma 07:15
Ya bu yönetimin ahmak olduğu belliydi de bu kadarını da bilmiyordum. Başkanın adını yaşatacaksınız madem, bari ikamet ettiği mahallede bir park yapın da o parka adını verin bey hey akılsızlık abideleri. Adamın mahallesinde 1 tane düzgün park yok sırf gösteriş olsun diye var olan parkları yenileyip yenileyip adını değiştirin açılış yapın. Protokolde yapın CB falan gelsin. Öyle boş olmaz kocaaaaa park yani.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz