MENÜ
İzmir 10°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Esnaf Birliği’nde seçim zamanı!
Ekonomi
13 Mayıs 2022 Cuma 13:00

Esnaf Birliği’nde seçim zamanı!

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, pazar günü seçime gidiyor. Tek aday olan mevcut Başkan Zekeriya Mutlu, dördüncü dönem için görev isteyecek

EGEDESONSÖZ – İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Pazar günü seçimli genel kurula gidiyor. 2010 yılından bu yana üç dönemdir Birlik Başkanı olarak görev yapan Zekeriya Mutlu, dördüncü dönem için güven tazeleyecek.

15 Mayıs’ta Balçova Kaya Termal Otel’in kongre merkezinde gerçekleştirilecek genel kurulda Başkan Zekeriya Mutlu’nun karşısına sürpriz bir rakibin çıkması beklenmiyor. 2010 yılında yapılan genel kurulda başkanlığa seçilen ve üç dönemdir Birlik Başkanlığı’nı yürüten Zekeriya Mutlu, önümüzdeki dört yıllık süre için de görev istiyor. 126 odanın başkan ve yönetim kurulu üyelerinin, toplamda 1000’den fazla kişinin oy kullanması bekleniyor. Başkan Zekeriya Mutlu, genel kurul öncesi tüm odaları tek tek ziyaret etmiş, destek istemişti.

MUTLU: KONGREMİZDE ÖNEMLİ MESAJLAR VERECEĞİZ
İzmir Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, pandemi nedeniyle esnafın son üç yıldır çok zor günler geçirdiğine vurgu yaparak, “Mevcut sorunlarımıza, pandeminin getirdiği ağır yükler eklendi. Genel kurulumuzda esnaf teşkilatının sorunlarını, çözüm önerilerini masaya yatıracağız. Düşüncelerimizi kent yöneticileri ve İzmir dışından gelecek misafirlerle paylaşacağız. İzmir esnaf teşkilatının kucaklaşacağı güzel bir genel kurul yapmaya hazırlanıyoruz. İzmir’e yakışır şekilde, sevgi ve saygının hakim olacağı kongremizde önemli mesajlar vereceğiz” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Ali İnanç Ülkü
 13 Mayıs 2022 Cuma 14:18
Efsane başkan sonuna kadar destek
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz