MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Fırıncılar Odası’na oğul aday!
Ekonomi
22 Ekim 2021 Cuma 14:45

Fırıncılar Odası’na oğul aday!

İzmir Fırıncılar Odası’na 3,5 dönem başkanlık eden Fikri Sırtı’nın oğlu Kemal Sırtı, adaylığını açıkladı

EGEDESONSÖZ - İzmir Fırıncılar Odası, 2022’nin ilk aylarında yapılacak genel kurulda yeni başkanını seçecek. Yaklaşık 25 yıldır Nejdet Durmuş ile Fikri Sırtı arasında değişen oda başkanlığı için bu kez genç bir isim aday oldu. Fikri Sırtı’nın oğlu Kemal Sırtı, 2022 Mart ayından önce yapılması gereken kongre öncesi adaylığını kamuoyuna duyurdu.

FIRINCININ SORUNLARINI, TALEPLERİNİ İYİ BİLİYORUM
Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, adaylığını kamuoyuna açıklayan Kemal Sırtı, uzun yıllardır sektörün içinde olduğunu, fırıncının sorunlarını ve taleplerini çok iyi bildiğini ifade etti. Büyük-küçük demeden tüm fırıncı esnafını tek çatı altında toplayacaklarını belirten Kemal Sırtı, Egedesonsöz’e şu açıklamalarda bulundu:

ODA OLARAK FIRIN KİRALAYIP ELEMAN YETİŞTİRECEĞİZ
“Sürekli sahada olan bir başkan olacağım. Üç kuşaktır biz bu mesleği yapıyoruz. Babam Fikri Sırtı’nın tecrübelerini, kendi vizyonum ve tecrübelerimle birleştirerek görev yapacağım. Koltuğa değil, hizmete talibim. Üyelerimizin görevi bize vermesi durumunda, öncelikle fırıncının haklarını koruyacağımı söylemek istiyorum. İşçi sıkıntısı çekiyoruz. Oda olarak bir fırın kiralayarak, orada çırak, kalfa ve usta yetiştireceğiz.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz