MENÜ
İzmir 23°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Flaş! Fenerbahçeli Ozan gözaltında!
Spor
23 Mayıs 2017 Salı 10:50

Flaş! Fenerbahçeli Ozan gözaltında!

Bu sabah İstanbul İl Jandarma Komutanlığı’nın, gümrük kaçağı lüks otomobil sahiplerine yönelik kapsamlı bir operasyon yaptığı öğrenildi. Soruşturmada adı geçen Fenerbahçeli futbolcu Ozan Tufan da gözaltında bulunuyor.

Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında 20 adrese yapılan operasyonda 46 kişi gözaltına alındı. Soruşturmada adı geçen Fenerbahçeli futbolcu Ozan Tufan da gözaltında bulunuyor.

Ünlü futbolcunun söz konusu çeteden yasadışı şekilde lüks araç temin ettiği iddia ediliyor. Ozan Tufan'ın ifadesi için Maslak'taki İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'na getirildiği belirtiliyor. 

Sabah saatlerinde yürütülen operasyon kapsamında lüks araçlara el konulduğu öğrenildi.

YENİ ALDIĞI MASERATİ Mİ BAŞINI YAKTI?

Ozan Tufan Mart 2017'de yeni aldığı belirtilen Maserati ile gündeme gelmişti. Söz konusu haberlerde "Ozan Tufan'ın yeni aldığı 750 bin lira değerindeki Maserati otomobiline nişanlısı ve kendi isimlerinin baş harflerinden oluşan 'SOT' plaka yazdırdığı" belirtiliyordu. (Hürriyet)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 ST
 23 Mayıs 2017 Salı 21:14
Kaçak araba getirenler futbolcuları alıcı olarak kullanıyorlar sanırım, onlarda da para bol nasıl olsa pahalı gösterişli arabaları seviyorlar. Bilerek alıyorlarsa tabii ki suçlular ama belki onlar da kandırılıyor.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz