MENÜ
İzmir 22°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Flaş! Göztepe'de Play-Off bayramı: Altınordu'da büyük hüsran!
Spor
20 Mayıs 2017 Cumartesi 20:32

Flaş! Göztepe'de Play-Off bayramı: Altınordu'da büyük hüsran!

TFF 1.Lig'de son hafta maçları büyük çekişmeye sahne oldu. Play-Off iddiaları bulunan İzmir temsilcileri Göztepe ve Altınordu rakipleri ile karşılaştı. Göztepe, aldığı berbaerlikle ligi 5. sırada bitirerek Play-Off'a kaldı. Altınordu, Eskişehirspor'u 3-0 yenmesine karşına ilk 6'ya giremedi.

TFF 1.Lig'de 2016/2017 sezonu tamamlandı. İzmir temsilcileri Göztepe ve Altınordu'nun Play-Off mücadelesi verdiği ligde son maçlar nefes kesti.

Göztepe, Denizlispor, deplasmanında aldığı 1-1'lik skorla adını Play-Off gruplarına yazdırırken Altınordu, kendi evinden Eskişehir'u 3-0 yenmesine karşın Boluspor'un Manisaspor'u 4-0 yenmesi sebebiyle Play-Off dışı kaldı.

Alınan sonuçlara göre Göztepe, Süper Lig'e çıkmak için Boluspor ile karşı karşıya gelecek. Diğer yandan Sivasspor, son maçta Evkur Yeni Malatyaspor 4-0 yenerek ligi şampiyon olarak tamamlarken Mersin İdman Yurdu, Şanlıurfaspor ve Bandırmaspor lige veda etti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 son altaylı
 20 Mayıs 2017 Cumartesi 23:16
bir altaylı olarak , İstanbul takımlarına kafa tutacak taraftar potansiyeline sahip göztepenin playoff hatta süperligte yer almasını tercih ediyordumki. göztepe bekleneni yaptı. altınordu süper takım alt yapısı çok iyi, iyi yönetiliyor vs.. ama süperlig e çıkan bir altınordu taraftarı olmadıgı için tutunamazdı. ancak başakşehir gibi astronomik bütçeler verilmesi lazımdı.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz