MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gaziantep'te feci olay! Gemi malzemeleri alev aldı
Güncel
27 Temmuz 2021 Salı 14:06

Gaziantep'te feci olay! Gemi malzemeleri alev aldı

Gaziantep'te, hurda deposunda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Zaman zaman patlama seslerinin duyulduğu ve çevredeki evleri tehdit eden yangına ekiplerin müdahalesi sürüyor.

Olayda, Merkez Şahinbey ilçesindeki tekne yapımında kullanılan malzemelerin bulunduğu depoda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

AA'nın haberine göre, ihbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangına ekiplerin müdahalesi sürerken, depoda zaman zaman patlama sesi de duyuldu. Bu arada bölgede bulunan bazı evler de tedbir amaçlı boşaltıldı.

"ÇEVRE İÇİN HERHANGİ BİR SORUN KALMADI"
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Cafer Yılmaz da, yangına ilk anından itibaren ekiplerin müdahale ettiğini söyledi.

Söz konusu tesisin tekne yapım malzemelerinin bulunduğu depo, tamir ve üretim yapılan tesisten oluşan yaklaşık 10 dönümlük bir alandan oluştuğunu anlatan Yılmaz, "Yangının çevredeki evlere sıçramaması için çalışmalar yapıldı. Yangın sadece tesiste devam ediyor. Çevre için herhangi bir sorun kalmadı. Ekiplerimizin kısa zamanda yangını kontrol altına almasını bekliyoruz." diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz