MENÜ
İzmir 15°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Halk Ekmek'te bu yıl pide satışı yok!
Ekonomi
21 Mart 2023 Salı 10:31

Halk Ekmek'te bu yıl pide satışı yok!

Ramazan sofralarının vazgeçilmezi olan Ramazan pidesi fiyatları belli oldu. İzmir’de 320 gramı 10 TL’ye satılacak olan pide fiyatı sonrası gözler daha ucuz alışveriş yapılabilecek İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Halk Ekmek’e yöneldi. Halk Ekmek ise bu sene üretim bandına Ramazan pidesi almayacağını ve büfelerinde bunun satışını yapmayacağını bildirdi.

EGEDESONSÖZ – Ramazan Ayı’nın yaklaşmasıyla birlikte Ramazan sofralarının vazgeçilmezi olan pidenin fiyat tarifesi belli oldu. İzmir’de geçen yıl 6 TL’den satılan 350 gram Ramazan pidesi bu sene 320 gram olarak 10 TL’ye satışa sunulacak. Ülke genelinde ise 300 gramlık Ramazan pidesi fiyatı 10 TL olarak duyuruldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, vatandaşın daha ucuz ekmek tüketebilmesi için Halk Ekmek büfelerinde Ramazan pidesi fiyatını 5 TL olarak açıkladı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek büfeleri de benzer bir şekilde Ramazan pidesinin satış fiyatını 5 TL olarak açıkladı.

Türkiye’nin üçüncü büyük kenti olan İzmir’de ise bu sene Halk Ekmek büfelerinde pide satışı gerçekleştirilmeyecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Grand Plaza A.Ş.’ye bağlı olan Halk Ekmek fabrikalarının üretim bandında bu sene Ramazan pidesi yer almayacak.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 ''İkinci Yüzyıl İktisat Kongresi''
 21 Mart 2023 Salı 11:21
CHP 'li İZMİR BB'nin 20 yılda geldiği nokta . Ramazan ayında İZMİR BB'si HALK EKMEK FABRİKASI, HALK için pide üretemiyor. Bu yıl ki Ramazan ayında Pide üretiminden vazgeçmenin nedenleri ile İzmir BB' nin bu hizmetten vazgeçmesiyle ne kadar tasarruf yaptığının açıklamasını kim yapacak. Belediye kazanıyor . İzmir halkı kazanıyor ! Yani KAZAN , KAZAN !
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz