MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hava birden buz kesti... Bahara iki gün mola!
Güncel
19 Mayıs 2022 Perşembe 08:38

Hava birden buz kesti... Bahara iki gün mola!

İzmir’de dün gece gök gürültülü ve yağmurlu bir hava etkili olurken, kentin Cuma günü öğle saatlerine kadar yağışlı ve rüzgarlı havanın etkisi altında olacağı tahmin ediliyor.

EGEDESONSÖZ - İzmirliler 19 Mayıs sabahına yağmurlu bir hava ile girerken sosyal medya üzerinden bilgilendirmelerde bulunan İzmir Hava Durumu ekibinin yaptıkları paylaşımlara göre yağışlı havanın Cuma günü öğle saatlerine kadar etkili olması bekleniyor.

Poyraz’ın İzmir genelinde kuvvetli esmesi beklenirken rüzgarın saatteki hızının zaman zaman saatte 70 kilometreye kadar çıkacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın da yine cuma günü etkisini kaybetmesi bekleniyor. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü de Kuzey Ege için fırtına uyarısında bulundu.

Bugün 20 dereceye kadar düşecek olan hava, rüzgarın etkisi ile birlikte hissedilen sıcaklıkların 15-16’lara kadar düşürmesi bekleniyor. Hava sıcaklıklarının Cuma günü 24-25 dereceye çıkması hafta sonu ise yeniden 30 dereceye kadar çıkacağı da tahmin ediliyor.

Urla'da gece saatlerinde şiddetli olan fırtınanın etkisiyle, şimşek vatandaşların kameralarından şu şekilde görüntülendi:

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz