MENÜ
İzmir 18°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hazal Kaya'nın annesi kiracısıyla birbirine girdi: Ya 15 bin lira yatır, ya çık
Magazin
3 Mayıs 2024 Cuma 22:19

Hazal Kaya'nın annesi kiracısıyla birbirine girdi: Ya 15 bin lira yatır, ya çık

Ünlü oyuncu Hazal Kaya'nın annesi Ayşegül Kaya, Balat'taki evinin kiracısıyla kira zammı konusunda tartıştı. 3 bin lira olan kira bedelini kendi isteğiyle 5 bin lira olarak yatıran kiracı, Ayşegül Kaya'yı kızdırdı. Kaya, kiracısının kapısına dayanarak, evin değerinin 15 bin lira olduğunu ve ya bu kadar ödeme yapmasını ya da evi boşaltmasını talep etti. Tartışma sonucunda kiracı evden taşındı.

Başarılı oyuncu Hazal Kaya'nın Avukat annesi Ayşegül Kaya kiracısı ile birbirine girdi.

KİRACISININ KAPISINA DAYANDI
Kaya'nın Balat'ta bulunan evinde 3 bin liraya oturan kiracısı ile arasında kira zammı yüzünden olay çıktı. 3 bin lira olan kirayı 5 bin lira olarak yatıran Kiracı, Ayşegül Kaya'yı kızdırdı, bunun üzerine kaya kiracısının kapısına dayandı.

KİRACI EVDEN ÇIKTI
Başarılı oyuncunun annesi Ayşegül Kaya, 3 bin lira olan kirayı 5 bin lira yatıran kiracısının kapısana dayandı. Ancak kiracısı evinde misafiri olduğu gerekçesiyle Kaya'yı kabul etmedi. Bunun üzerine daha çok sinirlenen Ayşegül Kaya, apartmanın girişinde bağırıp kiracısıyla kavga etmeye başladı. Evinin değerinin 15 bin lira olduğunu söyleyen Kaya, "Ya 15 bin lira yatır ya da çık. Boş yere evimi işgal etme" diye bağırdı. İkili arasında olan tartışmaya komşular tanık olurken, kiracı zaman kaybetmeden evden taşındı. (Haberler.com)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 ADALI
 4 Mayıs 2024 Cumartesi 00:52
Merhabalar şu zamananda böyle kıracı varmı evi boşalt mış kendileri unurlu bir davranış sergilemişler tabi ev sahibi haklı olarak sinirlenmiş keşke böyle onurlu insanları anlaşma yolu seçilseydi olur yolu bulunur du diye düşünüyorum kendim kiracimizdan zam telebi etmedik sadeçe kirasını zamanında yatır dedik ama uymadı ve evimize zarar verdi ve tehdit eti bizde kıracımızla davalık olduk dava devam ediyor tamam barınma hakı var insanların ama bizim 20 yıllık emeğimizin üzerinde tepinmeleri hiç etik değil adalet er veya teçelli ediçek tir eğer anlaşma yolu seçilseydi her iki taraf da dağa huzurlu mutlu olurdu şimdi soruyorum size böylede çok ğüzel ev sahibileride var sabırla bu yazımı okuyanların taktiri SEVGİYLE KALIN
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz