MENÜ
İzmir 15°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Parti İzmir sandık başına gitti… O ilçede bayrak değişimi!
Politika
3 Aralık 2022 Cumartesi 08:39

İYİ Parti İzmir sandık başına gitti… O ilçede bayrak değişimi!

Kongre süreci aralıksız süren İYİ Parti İzmir’de, Cumartesi mesaisi 2 ilçe ile devam etti. Menemen ve Karşıyaka’da ilçe başkanını seçen İYİ Parti’de, Karşıyaka’da ilk değişim yaşanırken, Menemen’de ise tek adaylı bir seçim süreci tamamlandı.

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - İYİ Parti İzmir’de kongre süreçleri Cumartesi mesaisi ile hız kesmeden devam ediyor.

Genel İdari Kurulu (GİK) ve milletvekillerinin ortak toplantısında, Türkiye genelinde parti teşkilatında seçim öncesi ilçe ve il kongrelerinin tamamlanması ve olağan genel kurulun yapılması kararı alan İYİ Parti’de 3 Ekim’den itibaren il ve ilçe kongre süreçleri başlamıştı. İzmir’de’ de ilk olarak geçtiğimiz haftalarda birçok ilçede kongre sürecini gerçekleştiren İYİ Parti, bugün 2 ilçede daha sandık başına gitti.

İLK SANDIK KARŞIYAKA’DA KURULDU
Cumartesi günü sandık başına gidecek ilk ilçe Karşıyaka. Mevcut ilçe başkanı Müjde Apak’ın aday olmama kararı aldığı kongre sürecinde ise ilçede tek aday yer aldı. İlçe Başkanı Harput’un aday olmaması sonrası ise birleşen ilçe yönetimi kendi içinden aday çıkarma kararı aldı. Yönetimin ortak adayı olarak Yetkin Hafızoğlu gösterilirken, Hafızoğlu’na ise rakip çıkmadı. Saat: 11.00’da başlayacak kongrede Hafızoğlu seçimi kazanan isim oldu.

MENEMEN’DE TEK ADAYLI SEÇİM
Bir diğer sandık ise Menemen’de kurulacak. Menemen İlçe Başkanlığı görevini yürüten ve kurucu ilçe başkanı olan Yılmaz Karslı’nın yeniden aday olduğu süreçte ise ilçede Karslı’ya rakip çıkmazken, delegelerin oyunu alan Karslı güven tazeledi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz