MENÜ
İzmir 22°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Parti’den istifa eden Demirer, CHP’ye katıldı
Politika
28 Mayıs 2024 Salı 14:07

İYİ Parti’den istifa eden Demirer, CHP’ye katıldı

İYİ Parti eski Genel Başkan Yardımcısı ve eski Sağlık Politikaları Başkanı Prof. Dr. Taner Demirer, CHP'ye katıldı. Demirer'e rozetini, CHP Genel Başkanı Özgür Özel taktı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin TBMM’deki Grup Toplantısı bugün gerçekleşiyor.

Grup toplantısında konuşan Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti eski Genel Başkan Yardımcısı ve eski Sağlık Politikaları Başkanı Prof. Dr. Taner Demirer’in CHP’ye katıldığını açıkladı. Demirer’e rozetini, CHP lideri Özel taktı.

Özel daha sonra gündemdeki konulara ilişkin konuşmasına geçti.

Özel’in konuşmasından satır başları şöyle:

"İsrail devletinin Refah’taki katliamını kınıyorum. Daha önce 119 siyasi akrabamıza yazmış olduğumuz mektupla, ülkelerinde Filistin’i tanımalarını beklediğimizi ifade etmiştim. Bugün ikisi siyasi akrabalarımız tarafından yönetilen Norveç ve İspanya’nın ayrıca İrlanda’nın Filistin’i tanıyacaklarını biliyor olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum.

"GEZİ'Yİ SELAMLIYORUM"
Tarihimizin en geniş katılımlı, en barışçıl gösterilerinden biri olan Gezi Parkı’nda ağaç katliamına karşı çıkanların bir araya gelmeleriyle başlayan ve toplumsal duyarlılık, yaşam biçimlerine yapılan müdahalelere itirazlara yönelik Gezi Parkı eylemlerinin 11’inci yıldönümündeyiz. Buradan Gezi’yi selamlıyorum.

Tayfun Kahraman, Can Atalay, Çiğdem Mater, Mine Özerden ve Osman Kavala tutuklu durumdadır. Geçtiğimiz günlerde sayın Erdoğan ve sayın Bahçeli ile yaptığım görüşmelerde de ısrarla bunun Türkiye’de iç hukuk marifetiyle çözülmesinin önemini ifade ettim. Büyük bir hak ihlali vardır. Alınan AİHM kararlarına, AYM kararlarına rağmen, arkadaşlarımızın içeride tutulması Anayasa ihlali, büyük bir haksızlıktır."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Partili
 29 Mayıs 2024 Çarşamba 00:57
Rüzgâr olmadan dönen fırıldağı üfleyen vardır demişti rahmetli Demirel demekki her zaman doğru bir tespittir...
 Az Bilmiş
 28 Mayıs 2024 Salı 16:05
Yorumcu TAHSİN beye buradan selâm olsun. Doğru söze ne gerek. CHP de yer bulamayanlar İyi Partiye, Gelecek Partisi, Deva Partisi buralarda çay kahve içeriz hesabı ile davrandılar. Bir de şu Muharrem in partisi. Memleket meselesi partisi.
 Az Bilmiş
 28 Mayıs 2024 Salı 14:34
Sayın ÖZEL in Filistin ile ilgili söyledikleri gözlerime yaşarttı. Hiç inanmayın. Bunlar kurt ile plan yaparlar sonra da çoban ile oturup ağlaşırlar. Hamas ile ilgili olarak dediklerini unutmadık. İstanbul daki zat şimdi de CUMBAŞKANLIĞI oyunu oynuyor. Yavaş yavaş alıştırılıyor. Ben daha önce buradan yazmıştım. İyi Parti demek CHP demektir. CHP demek DEM demektir. DEM demek ise KANDİL demektir. Tavsiyem bunlar hepsi DEM de birleşsinler. Mutlu olsunlar. Sayın ÖZEL hapishanede bulunanlara selam çakmış. Kendini yakışanı yapmış. Zaten kendisi görevli durumdadır. Görevini yapıyor.
 tahsin
 28 Mayıs 2024 Salı 14:23
iyi parti diye birsey yoktu zaten koltuk peşinde kosanların kurdugu chpde bir yere gelememıs zavallıların partisiydi şimdi de chpye geri donmekteler
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz