MENÜ
İzmir 22°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZELMAN’da görev değişimi... Ersen gitti, Kurt geldi!
Yerel Yönetimler
16 Ocak 2024 Salı 20:01

İZELMAN’da görev değişimi... Ersen gitti, Kurt geldi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketi İZELMAN A.Ş.'de Genel Müdür olan Burak Alp Ersen görevinden ayrıldı. Ersen'in yerine ise Öztürk Kurt görevlendirildi.

EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in 2019 yerel seçimlerinde belediye başkanı seçilmesiyle birlikte yaptığı görevlendirmeyle İZELMAN A.Ş. Genel Müdürü olan inşaat mühendisi Burak Alp Ersen, görevinden ayrıldı.

Haziran 2019’dan bu yana görevini sürdüren Ersen’in yerine Başkan Soyer'in İZELMAN’da genel müdür yardımcısı olarak görev yapan Öztürk Kurt'u genel müdür olarak görevlendirdiği öğrenildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 kemal
 2 Şubat 2024 Cuma 10:49
Öztürk bey çok aydın ve akıllı bir insandır, verilen her görevi hakkıyla yerine getirecektir.
 İzmir
 17 Ocak 2024 Çarşamba 14:38
Burak bey harika bir insan,iyi kalpli umarım daha iyi görevler verilir yoksa belediye için büyük kayıp
 Izmirli
 17 Ocak 2024 Çarşamba 10:18
Belediyenin arpalık kurumları bu gün izsu bürolarında personel oturacak yer bulamıyorlar çok fazla personel vardır çünkü seçim için kadrolar şişkin durumdadır onun için su paraları elektrik faturasını solladı bu ay iki kişilik bir aile için beş yüz lira olacaktır...
 Yasin Bilirgen
 17 Ocak 2024 Çarşamba 09:34
Bırakın bu işleri!! Ülke'de enflasyon başını almış gitmiş neredeyse herkesi ilgilendiren gıda fiyatları başta olmak üzere her şey enaz 3,4 kat artmış iken onlar Ülkeyi kaptırmıyor da Araç değerleri de o oranda artan araç sahiplerini ilgilendiren otopark ücreti nedeniyle CHP İzmir'i kaptıracak!! Allah Beyin vermiş ama kullanmasını size bırakmış!!!
 Biz
 17 Ocak 2024 Çarşamba 05:11
İZELMAN yüzünden CHP izmiri kaptırabilir. Otopar ücretine bir yılda yaptığı zam 1250 tl/ay olan ucret 3000 Tl/ay oldu, bu yüzde 240 ( 2,4 katı) EL İNSAF!!!!
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz