MENÜ
İzmir 22°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZSU'da 'dijital fatura’ dönemi!
Yerel Yönetimler
22 Aralık 2023 Cuma 12:48

İZSU'da 'dijital fatura’ dönemi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, kurumsal hizmet yelpazesini teknolojinin imkânlarıyla genişletiyor. Çevre dostu dijital fatura uygulaması için tüm hazırlıklarını tamamlayan İZSU,  uygulamayı 2 milyon abonesinin kullanımına açtı.

İZSU Genel Müdürlüğü ‘etkin kurumsal hizmet’ vizyonu doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. 2 milyonun üzerinde aktif abonesi bulunan kurum, su faturalarını dijital ortama taşıyarak kâğıt tüketimini azaltmayı hedefliyor. Kâğıt israfının yanı sıra kâğıt üretimi ile fatura dağıtımı sürecinden kaynaklı karbon ayak izinin de önüne geçecek çevre dostu uygulama, vatandaşlara daha hızlı ve daha etkin hizmet verilmesini de sağlayacak.  

Tamamen ücretsiz hizmetten yararlanmak isteyen aboneler, İZSU’nun kurumsal web sayfası veya mobil uygulaması üzerinden ve İZSU şubelerinden başvuru yaparak uygulamaya geçiş yapabilecek.

Dijital fatura servisi nasıl çalışıyor?
Dijital fatura servisi, hizmet almak isteyen abonenin onayı sonrasında aktif hale geliyor. Onay sonrası su faturaları, abonelerin cep telefonlarına mesaj yoluyla iletiliyor. Hizmetten faydalanmaya başlayan aboneler SMS içeriğinde faturalarına ait bütün detaylara ulaşabiliyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Izmirli
 23 Aralık 2023 Cumartesi 23:15
Ege bölgesinde en pahalı su Izmır'de olduğu için insanlar mecburen tasarruf ile kullanıyor ama en ucuz su faturası üç yüz lira elektirik faturasını geçti,yerel seçimler geliyor yine Izsu gereksiz bir çok elemanlar alınıyor elbette ki faturaya yansiyacaktir elemanlar alınsın ama belediye başkanı ve dolgun ücretli genel müdürlerin ücretinden keserek ödesinler...
 Ramo
 23 Aralık 2023 Cumartesi 02:32
Mustafa bey doğru söylemiş 260 tl elektrik ödedim 600 tl su faturası ne ya birde 1015 fafurayı geciktiriyorlar tonaj katlanıyor maşallah birde başkalarını eleştiriyorsunuz yazık gerçekten.!!!
 Mustafa
 22 Aralık 2023 Cuma 18:26
Doğalgazdan Elektrik ten fazla Su parası geliyor senı sosyal beledıyecılık anlayışın bumu Şimdi de kalkmış dijital fatura bakalım onla ılgılı ne çıkaracak bize
 
 22 Aralık 2023 Cuma 14:57
Helal olsun, 15 yıldır bu sistemi hangi belediye kullanmış. Tek tek yazar mısın?
 mehmet
 22 Aralık 2023 Cuma 14:35
DİJİTAL SAÇMALIKTAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL.....................
 Helal Olsun
 22 Aralık 2023 Cuma 14:34
Dijital Fatura çıkalı neredeyse 15 yıl oldu... Bu hızlı geçisi tamamlayan İzsu Bilgi İşlem Ekibi ve onları destekleyen Genel Müdürü tebrik ediyoruz.
 izmir
 22 Aralık 2023 Cuma 14:28
buradan kar elde edilecek ise su paralarında bir miktar indirim yapılması gerekmez mi? ayrıca teşvik anlamında digital fatura ya geçen aboneler %10 indirimli kullandırsanız bu surec daha hızlı ve anlamlı olur.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz