MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZSU'da kadro değişikliği!
Yerel Yönetimler
18 Mayıs 2022 Çarşamba 16:14

İZSU'da kadro değişikliği!

İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nde (İZSU) yeni atamalar yapıldı. Bir genel müdür yardımcılığı görevi ile 5 daire başkanlığına yeni isimler atandı. Ayrıca yeni bir daire başkanlığı da oluşturuldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü’nün yönetim kadrolarında bazı değişiklikler yapıldı. Buna göre kurumda Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Filiz Yıldız’ın yerine Candan Dipli görevlendirildi.

Yapılan görev değişiklikleri kapsamında Abone İşleri Dairesi Başkanlığı’na Yusuf Değerli’nin yerine Ayten Başaran, Projeler Dairesi Başkanlığı’na Faruk İşgenç’in yerine Münevver Elele Karakulak, Su ve Yapı İşleri İşleri Dairesi Başkanlığı’na Yeter Erten’in yerine Serdar Sadi, Birinci Bölge İşletmeler ve Bakım Onarım Dairesi Başkanlığı’na Aydın Korkmaz’ın yerine Evrim Eryılmaz, Üçüncü Bölge İşletmeler ve Bakım Onarım Dairesi Başkanlığı’na Şerafettin Budak’ın yerine Tarık Ada atandı.

Yeni oluşturulan Kurumsal İletişim Dairesi Başkanlığı’na ise Birkan Acar getirildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Ünal kutluhan
 19 Mayıs 2022 Perşembe 14:33
Menderes gümüldür İnönü mah 15 yıldır kanalizasyon yok mandarin sitesi 98 hane var tamamı su abonesi nezaman ilgileneceksin
 Necla-Cafer
 18 Mayıs 2022 Çarşamba 18:45
Yeni görevinde başarılar dilerim
 Vatandas
 18 Mayıs 2022 Çarşamba 16:50
Bence Koku Müdürlüğü'de kurulmalı. Yaşadığımız son koku felaketinden sonra, bu duruma önlem alınması için ekip kurulması gerek. Zira 150 milyon civarı bir yatırım yapıldığı söyleniyordu. Bu yatırım yapılmadan önce İzmir'de koku yoktu. Yatırım yapıldı, koku başladı. Proje'de hata var ve bunu kabullenerek düzeltilmesi gerek.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz