MENÜ
İzmir 15°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İlçe Başkanlığında yumruklar havada uçuştu... Ring Buca!
Politika
18 Mayıs 2022 Çarşamba 21:33

İlçe Başkanlığında yumruklar havada uçuştu... Ring Buca!

İzmir'de yaşanan tartışmalar ile gündemden düşmeyen Cumhuriyet Halk Partisi Buca İlçe Başkanlığı'nda, yaşanan gerilim bu kez yumruklaşmaya dönüştü. İlçe Yönetim Kurulu toplantısında yaşanan tartışmalar sonrası gerilim fiziki şiddete dönüşürken İlçe Yöneticisi Elif Hasandoğan Taşkıran hastaneye giderek darp raporu aldı. Yaşananları sosyal medya hesabından duyuran Taşkıran, Buca İlçe Başkanı Hacer Taş'ın kavga ile tutanak tutulmasına da izin vermediğini belirtti.

EGEDESONSÖZ - Son dönemlerde ilçe yönetimi ve ilçe başkanlığı arasında yaşanan çatlak ve tartışmalar ile sık sık gündeme gelen Cumhuriyet Halk Partisi Buca İlçe Başkanlığı'nda geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen ilçe yönetim kurulu toplantısında yumruklar konuştu.

İlçe yönetimi arasında gerilimin olduğu Buca'da ilçe yönetim kurulu toplantısı esnasında yaşanan tartışmada küfürleşmenin yaşanması sonrası Buca Gençlik Kollar Başkanı İrem Gökmen'in söz alması ve küfürlü konuşmaya tepki göstermesi sonrası ipler koptu.

                                                                               (Hacer Taş)

DARP RAPORU ALINDI
Yaşanan tartışmada küfürlerin ardından Ali İhsan Yıldız, Mustafa Nalkıran'ın göğsüne vurduğu, arbedede Hasan Kurt'un gözünden, Hakan Dedebal'ın ise bacağına darbe aldığı belirtildi. Yaşanan tartışmaları İlçe Yöneticisi Elif Hasandoğan Taşkıran sosyal medya hesabından paylaşırken, Taşkıran, Buca Seyfi Demirsoy Hastanesine giderek darp raporu aldı.

'TAŞ TUTANAK TUTTURMADI!'
Taşkıran tartışmalar sonrası Buca İlçe Başkanı Hacer Taş'a 'tutanak tutulmalı' çağrısında bulunduğunu ancak Taş'ın tutanak tutturulmasına izin vermediğini belirtti. Taşkıran ayrıca bir il yöneticisi aracılığı ile Yücel'e ulaşmaya çalıştığını ancak Yücel'in dönüş yapmadığını iddia etti.

                                                                          (Elif Hasandoğan Taşkıran)

Taşkıran'ın paylaşımı şu şekilde;

"Gerçekleştirilen toplantı esnasında çıkan tartışma sırasında edilen küfürlerden dolayı rahatsız olan Gençlik kolu başkanı İrem Gökmen ayağa kalkıp 'Sayın yöneticiler tartışmayı bıraksanız gençliğin projelerini dinleseniz, burada kadınlar var küfür ediyorsunuz' diyerek ortaya koyduğu haklı siteminin ardından ilçe yöneticisi Ali İhsan Yıldız'ın çok öfkeli bir şekilde 'Duymak istemiyorsan Çık dışarı, kes sesini' diyerek bağırmasıyla diğer ilçe yöneticisi Mustafa Nalkıran'ın' Ali İhsan abi bağırma' diyerek çok sakin bir şekilde uyarıda bulunmuştur. Ali İhsan Yıldız, Mustafa Nalkıran'ın göğsüne vurarak itmek suretiyle karşılık vermiştir. Sonrasında bu iki yönetici arkadaş yumruk yumruğa kavga etmeye başlamıştır. Bu esnada ayırmak için araya giren yönetici Hasan Kurt gözüne, Hakan Dedebal bacağına darbe almıştır. Yaşanan arbedede Ali İhsan Yıldız'ın GK başkanı İrem Gökmen'in de üzerine yürümesinden endişelenerek koluna dokunmak suretiyle 'Ali İhsan abi yapma sakin ol' der demez, 'çekil' diyerek bana bağırmış ve koluma vurmuştur. Olaylar yatıştırıldıktan sonra İIçe başkanım yöneticileri odasına çağırmıştır. Bende odaya gidip bu iki arkadaşla ilgili tutanak tutulması gerektiğini ifade ettiğimde kendisi bana 'hayır tutanak tutmayacağım gerginlik yaşandı oldu bitti sen istiyorsan kendin şikayetini yapabilirsin' demiştir. Benim dışımda darpa maruz kalan arkadaşlarım dahil odada olan yönetici arkadaşlarıma tek tek şahidimsiniz diye sorduğumda hepsi hayır cevabını vermiştir. Bende başkanım ve arkadaşlarıma teşekkür ederek odadan ayrılıp, kendimi iyi hissetmediğim için bir arkadaşımın refakatinde Seyfi Demirsoy hastanesine giderek bileğinde meydana gelen yaralanmayla ilgili darp raporu aldım. Dün İlçe binasında yaşanan olay tüm doğruluğu ile bu şekildedir. Olayı il başkan yardımcımıza bildirmeme Sn il başkan yardımcımızın olaya duyarsız kalmayıp II başkanımızı bilgilendirmesine rağmen nezaketen de olsa II başkanım bir geçmiş olsun mesajı bile atmamıştır. Randevu talep etmeme rağmen şu saate kadar geri dönüş yapılmamıştır.Olayın bu kadar acık net olması göz önünde bulundurulduğunda il başkanlığımızın tarafımı ve tarafları çağırıp işlem yapmaması anlaşılır değildir."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz