MENÜ
İzmir 22°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de zam gelmeyen tek mekan!
Yerel Yönetimler
8 Ocak 2024 Pazartesi 12:40

İzmir'de zam gelmeyen tek mekan!

Bayraklı’da toplumun her kesimine eşit ve adil hizmet anlayışıyla sosyal belediyeciliğin güzel örneklerini sergileyen Bayraklı Belediyesinin sosyal tesisleri yeni yıla zamsız girdi. Değirmen Kafe’de çorba 14.90 liraya, Matematik Kafe’de 4 çeşit yemek ise 49.90 liraya halka sunuluyor. Başkan Serdar Sandal “Sosyal tesislerimizde kar amacı taşımıyor, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla halkla buluşturuyoruz. Her zaman vatandaşımızdan yanayız” dedi. 

İzmir’in en güzel manzaralarına sahip 10 sosyal tesiste BAYBEL AŞ aracılığı ile vatandaşlara restoran ve kafe hizmeti veren Bayraklı Belediyesi, hızlı, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla yeni yıla zamsız fiyatlarla girdi.

100. Yıl Matematik ve Zekâ Oyunları Parkı içindeki Matematik Kafe’de 4 çeşit yemekten oluşan menüye 49.90 TL’ye, etli menüye 69.90 TL’ye ulaşabilen vatandaşlar, Değirmen Kafe’de günün çorbasını da 14.90 TL’ye içebiliyor.

Detaylı bilgiye 0232 724 98 98 telefon numarasından ulaşılabiliyor.

HİZMETLER SÜRECEK
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Ev ekonomisinin bu kadar dara düştüğü bir ortamda, belediye tesislerimizde kar amacı gütmeden, kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla halkımıza sunuyoruz. Toplumun her kesiminin faydalanmasını istiyoruz. Bu nedenle sosyal tesislerimizde günün şartlarına uygun fiyatlarla en iyi hizmeti sunuyoruz. Kış aylarında sosyal ortamda rahat bir nefes alıp, hoşça vakit geçirmek isteyen herkesi, sosyal tesislerimize bekliyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Egeli Fatih
 10 Ocak 2024 Çarşamba 12:02
Şaka gibi gerçekten, örnek teşkil edip tüm belediyelerden bu tarz uygulamaları bekliyoruz. Teşekkürler
 Mehmet
 10 Ocak 2024 Çarşamba 02:52
Bayrakli belediyesi çayı kaç tl den satıyor bien varmi ? Ucuz mus....pehhhhh
 Aysun Dalkirmaz
 10 Ocak 2024 Çarşamba 01:13
Sayın başkanım; hayat pahalılığının ayyuka çıktığı günümüzde bir tek emekli maaşımız varken, emeklilerimizin spor yapmalarını engelleyecek bir şekilde kadın dünyasında spora yüzde 400 zam yapma nedeninizi öğrenebilirmiyiz. Menemen vede Karşıyaka belediyesi bile neredeyse bedavaya spor hizmeti verirken bu kadar çok yüksek zam yapmanız manidardır. Biz emekli hanımlar bu kararınızı tekrar gözden geçirmenizi temenni eder saygılar sunarız.
 Gülsevim Çoban
 9 Ocak 2024 Salı 21:04
Merhaba başkanım yüreğinize sağlık çok güzel hiçbir şeye zam yapılmamış biz kadın spor ücretini 100,de,40, oldu veya konuşuldu biz kadınlar bu 100, TL yi pazar harçlığından kısıpta veriyorduk ve şimdi o kadar her şey pahalı ki onuda arttırmak çok zor kadınlarımızın çoğu bırakacağını söylüyor bazılarımız 2 derse geliyorduk böyle olunca birini bırakacağız sizden isteğimiz buna bir yolunu bulmanızı istiyorum tüm sporcu arkadaşlar adına yazıyorum. Teşekkür ediyorum ????????????
 Şakir atalan
 9 Ocak 2024 Salı 01:24
Bu devirde bu fiyatlara yemek gerçekten Bravo sonununa kadar desteklerim iyi calismalar
 lütfü özok
 8 Ocak 2024 Pazartesi 23:23
zordasın zorda
 Yeni gordum
 8 Ocak 2024 Pazartesi 22:56
Cok guzel bir calisma olmus gelip orda bir yemek isterim .emegi gecenleri t s k .
 Şengül Umit
 8 Ocak 2024 Pazartesi 17:44
Manavkuyu Zeki Müren parkındaki baroya verilen, belediyenin işletmesinde bir cay kac lira bunu da soyleseniz..Belediyenin mekanı ise burası da belediyenin
 Hasan
 8 Ocak 2024 Pazartesi 16:48
Güzel iyide care değil bu gibi sosyal projeler izmirde aynı partiden olmaları birlikte bir cok yerde bu gibi tesislerin olmas öğrencileri ihtiyaçli insanlar ve yoksul dar gelirlere bir nebze yararlı olur
 kadir
 8 Ocak 2024 Pazartesi 16:05
adres lütfen
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz