MENÜ
İzmir 22°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmirli tereyağı raflarda
Yerel Yönetimler
29 Ocak 2024 Pazartesi 11:17

İzmirli tereyağı raflarda

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in üreticinin alın terini katma değerli ürüne dönüştürdüğü İzmirli markası sütlerin ardından İzmirli tereyağını da piyasaya sürdü.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in  “Başka Bir Tarım Mümkün” vizyonu doğrultusunda hayata geçirilen ve Cumhuriyet’in 100’üncü yılında kapılarını açan 100. Yıl Bayındır Süt İşleme Fabrikası’nda üretilen “İzmirli Tereyağı” piyasaya sürüldü. Küçük üreticinin sütlerini piyasa değerinin üstünde alarak katma değerli ürünlere dönüştüren fabrika, İzmirli süt ve peynir ürünlerinin ardından sağlıklı ve lezzetli İzmirli tereyağını Halkın Bakkalı/Halkın Kasabı şubelerinde ve “izmirliden.com” sitesinden satışa sundu.

Süt ve tereyağının ardından İzmirli dondurma
Fabrikada üretilen ve ihracat başarısına imza atan feta, tulum, eski kaşar ve beyaz peynir ürünlerinin yanı sıra ilk kez 92. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda tanıtılarak büyük beğeni toplayan İzmirli dondurma da yakında tüketiciyle buluşacak. Deneyenlerden tam not alan İzmirli Dondurma, kısa süre içerisinde market raflarında yerini alacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Mufide saykam
 29 Ocak 2024 Pazartesi 18:16
Teşekkür ederim, hayvancılığı destklediniz .mandayı Süleymanlı da gösterdiniz oradaki hiç bir üreticiye vermediniz.
 “120 dk. aktarma hakkı o köye gelecek “
 29 Ocak 2024 Pazartesi 12:57
İzmir BB’si kamu hizmeti olan toplu taşımada ayrımcılık yapıyor . İzmir merkez ilçelerdeki toplu taşıma araçlarında 120 dk .aktarma hakkı VAR. İzmir çevre ilçe otobüslerinde 120 dk. aktarma hakkı YOK. Bu nasıl solculuk , bu nasıl sosyal adalet , bu nasıl fırsat eşitliği . Kapitalist düzene ayak uydurmuş salon solculuğu , kamu hizmeti olan toplu taşımadaki böyle haksızlıkları meşrulaştırma çabası içersinde demek . Köylü üretmezse , şehirli nasıl beslenecek . Köye değil 120 dk. aktarma hakkı tanımamak , ulaşım bedava yapılmalı . “ O metro Buca’ya gelecek gibi “ ÇÖZÜM : İzmir çevre ilçe otobüslerinde de ; 136 km.lik İZBAN hattındaki tarife ve ücretlendirmelerin ( BEDAVA DEĞİL . İZBAN daki gibi ne eksik , ne de fazla . Sadece Adil ) uygulanması .
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz