MENÜ
İzmir 16°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmirliler yaya kaldı!
Güncel
27 Nisan 2024 Cumartesi 10:09

İzmirliler yaya kaldı!

59’uncu Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu nedeniyle İzmir’deki pek çok yol trafiğe kapatılırken uzun araç kuyrukları oluştu. ESHOT’lardan inen vatandaşlar ise yola yürüyerek devam etti.

Antalya’da başlayan ve 28 Nisan’da İstanbul’da sonlanacak 59’uncu Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 7’nci etap güzergâhı bugün İzmir’den.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) kararı uyarınca, İzmir’de yarış güzergâhındaki yollar trafiğe kapalı kapatıldı. Bazı ESHOT hatları ile Konak ve Karşıyaka tramvaylarının sefer planlarında zorunlu değişiklikler yapıldı.

Çeşme Urla İzmir Asfaltı Caddesi, Mareşal Fevzi Çakmak Bulvarı, Mithatpaşa Caddesi,  Mustafa Kemal Sahil Bulvarı, Fevzipaşa Bulvarı, Anafartalar Caddesi, 9 Eylül Meydanı, Dr. Refik Saydam Bulvarı, Montrö Meydanı, Şair Eşref Bulvarı, Atatürk Caddesi, Liman Caddesi, Altınyol,  Anadolu Caddesi, Yalı Bulvarı ve Girne Bulvarı’na çıkan yollarda uzun araç kuyrukları oluştu.

Araçlarından ve ESHOT otobüslerinden inen çoğu vatandaş ise yola yürüyerek devam etti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Mehmet
 28 Nisan 2024 Pazar 22:54
Bizim yolların kapalı olduğundan haberimiz de yoktu. İzmir kitlenmişti zaten topu topu kaç yol var ? Ne bir yönlendirme var ne bir bilgilendirme var, polise soruyoruz onlarda yönlendirme yapamadılar.Urladaki evimize gidemedik.3 saat boyunca açık yol aradık. Hastasi olan ne yaptı diye düşünerek üzüldük. Bu kadar geniş çaplı bir yol yasaklaması için Belediye SMS ile bilgilendirmeli ve yönlendirmeliydi. Rezil olduk ya resmen rezil olduk.
 Kskli
 28 Nisan 2024 Pazar 11:45
Gereksiz
 Bahtsız Bedevi
 27 Nisan 2024 Cumartesi 19:47
Urlaya işim düştü sabah yola çıktım Fahrettin Altay a kadar gidip geri döndüm neymiş efendim yollar kapatılmış esot oraya çalışmıyor muş bu rezillik kepazelik oraya kadar gittigime mi yanayım bir sürü yol parası verdigime mi Çankaya dan tepecik aktarmaya kadar yürüdüğümemi kul hakkı bu ama kimsenin umurunda değil
 ANKARA
 27 Nisan 2024 Cumartesi 16:50
Bu Karari Alanlar Cozüm Onerileri Sunmuyor Ve Amannn Vatandas Ne Yaparsa Yapsin Bize Ne Diyorsa Buyuksehir Belediyesi de Cumhurbaskanligin Karaeini Uygulamak Zorunda Degildir... Vatandasa Alternatif Sunulmamis Ne Hali Varsa Gorsün Denilmis... Boyle Devlet Yonetilmez... Bugun Yasanan Ve Her Sene Yasananlar Bir Rezillik... Nokta... Kul Hakkidir...
 vatandas
 27 Nisan 2024 Cumartesi 14:00
belediye bu kararı uygulamıyorum diyemez bu durumda ulkede kaos cıkar herkes kafasına gore davranırsa ulke birbirine girer mantıksız konusmayınız
 İz
 27 Nisan 2024 Cumartesi 13:27
Ankaralı vatandaş, “Büyükşehir Belediyesi Ben bu Cumurbaşkanlık Bisiklet Turu Karalarını tanımıyor ve yolları kapamıyorum” demesi gerektiğini yazmış! Hayret ettim, bırak BBelediye başkanını Bir bakan (bu sistemde bir sekreter) bile Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu organizasyonuna karşı bir adım atabilirmi?
 
 27 Nisan 2024 Cumartesi 13:15
Belediye niye önlem almamış? Cemil Tugay'in nazik ziyaretleri ne zaman bitecek?
 ANKARA
 27 Nisan 2024 Cumartesi 11:57
Cumhurbaskani Olarak Bu Karar Aliniyor Ve Trafik Calismayacaksa Dersin Ki Cumhurbaskanligi Olarak Yarin Resmi Tatil İlan Ediyorum... Nokta... Her Sene Ayni Rezillik... Nedir Bu Bisiklet Turu Rezaleti... Kime Ne Faydasi Var... Ozel Araclar Calismiyor Eshot Calismiyor Ehh Bu Rezilligin Sorumlululari Cozum Alternatifi Sunamayacaklarsa Nasil Devlet Yoneticiligi Bu! Buyuksehir Belediyesi Ben Bu Karari Tanimiyorum Tollari da Kapatmiyorum Demek Zor Mudur? Vatandas İsine Okula Gidemiyor İken Bugun Neden Resmi Tatil YAPİLMİYOR... Bu Bisiklet Rezaletini Her Sene Cekmek Zorunda Miyiz! Gece Bisikletleri Yola Cikarin Gece... Devlet Yoneticiligi Bu Degildir... Belediye Olarak Ben Bu Karari Uygulamiyorum Demek Zor Olmamali...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz