MENÜ
İzmir 20°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karabağlar'da sağlık vatandaşın ayağına geliyor!
Yerel Yönetimler
17 Eylül 2016 Cumartesi 11:57

Karabağlar'da sağlık vatandaşın ayağına geliyor!

Karabağlar Belediyesi tarafından 7 yıldan bu yana aralıksız olarak sürdürülen evde bakım hizmeti yatağa bağlı hastalar için büyük kolaylık sağlıyor.

Karabağlar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü kronik hastalığı nedeniyle yatarak tedavi olması gereken, yürüyemeyen ve yatalak hastaların evlerine giderek muayene, tetkik, tahlil, tedavi ve tıbbi bakım desteği sağlıyor. Bir doktor ve hemşireden oluşan sağlık işleri müdürlüğü ekipleri,  eve geldikleri hastanın aynı zamanda tedavi sürecini de takip ederek sağlığına kavuşmasını hızlandırıyor. Evde bakım hizmeti 2016 Ocak ayından bu yana 570 kişiye ulaşarak tedavi hizmeti sundu.

500’e yakın hasta yararlandı

Karabağlar Belediyesi’nin bir diğer sağlık hizmeti olan ve şubat ayından bu yana hizmette olan tam teşekküllü hasta nakil ambulansı ile de hastalar evlerinden alınarak tedavi edileceği yere götürülüp yeniden evlerine bırakılıyor. 1 hemşire 2 ambulans şoföründen oluşan ve acil durumlar dışında çalışan, hasta nakil ambulansından ise şubat ayından bu güne kadar 462 hasta yararlandı.

Vatandaşlar hizmetten oldukça memnun

Karabağlar’da sağlık hizmetleri bununla da bitmiyor. Eskiizmir’de bulunan belediyenin Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne gelen her hastaya sosyal güvencesine bakılmadan tetkik, tahlil ve tedavileri de aralıksız olarak yapılıyor. Karabağlar Belediyesi’nin sunduğu sağlık hizmetlerinden yararlanan vatandaşlar da Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na ve belediye çalışanlarına teşekkür etti. Ambulans hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar 3 gün öncesinden 414 79 62 telefonu arayarak randevu alabilecekler.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz