MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşıyaka bir bir eriyor
Spor
24 Ekim 2021 Pazar 13:20

Karşıyaka bir bir eriyor

TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta teknik direktör Ahmet Taşyürek yönetiminde çıktığı ilk maçta Ceyhanspor'u zor da olsa 1-0 yenip umutlanan Karşıyaka, öne geçtiği Büyükçekme Tepecikspor deplasmanında galibiyeti koruyamayıp yine 1 puana razı oldu.
Geçen sezonun ilk yarısından beri hiç üst üste 2 galibiyet alamayan Kaf-Kaf, büyük umutlarla başladığı sezonda alt sıralardan kurtulamadı. Transfer yasağını açıp 5 yıl aradan sonra yenilediği kadrosuyla grupta yalnız düşme hattında son iki sıradaki Karabükspor ve Ceyhanspor'u yenebilen yeşil-kırmızılılar, 9 maçın 5'inden beraberlikle ayrılıp bir bir eridi.

Karşıyaka, Esenler Erokspor ve Ordu 1967 Spor'a yenildiği grupta İçel İdmanyurdu'yla 1-1, Mardin 1969 Spor'la 2-2, Ofspor ve Gümüşhanespor'la 0-0, Tepecikspor'la da yine 1-1 berabere kalıp zirvenin çok uzağına düştü. Mutlaka şampiyon olarak 4 yıldır yer aldığı 3'üncü Lig'den kurtulmayı hedeflediği sezonda 9 haftada 11 puanda kalan Karşıyaka, lider Fethiyespor'un şimdiden 11 puan, Play-Off hattının da 5 puan gerisine düşmüş bulunuyor. İzmir temsilcisi, düşme hattının ise yalnız 2 puan üzerinde yer alıyor. Karşıyaka, hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası'nda Menemenspor'la rakip olup, ardından Karbel Karaköprü Bld'yi ağırlayacak.  (DHA)
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz